Privatna posudba novca

Privatna posudba novca

Privatna posudba novca od obitelji

Privatna posudba novca ada je novac potreban prvo će se tražiti od članova obitelji. Obično su najuži članovi obitelj koa što su roditelji, braća i sestre, kćeri i sinovi. Kada ste u nevolji, odnosno zadesio vas je neki nenadani trošak, kvar, zdravstveni problemi koje možete riješiti u privatnim poliklinikama, novac koji možda možete posuditi od obitelji će vas spasiti.

Kada nam je teško uvijek se prvo obraćamo obitelji, ne samo kada nam je potreban novac, nego i u drugim situacijama. Kada obitelj ima novaca i u dobrim ste odnosima sa obitelji vrlo vjerojatno nećete imati problema da vaša privatna posudba novca bude od nekog člana obitelji.

No, i kad posuđujete novac od obitelji nastojte da ta posudba bude stvaran posudba, a ne trajna posudba koja će se na kraju pretvoriti u poklon ili oproštaj dugovanja. Dogovorite se sa obitelji u kojem roku možete vratiti posuđeni novac, na koliko rata ili u kojim iznosima na određeni datum u mjesecu, a bilo bi pošteno barem pitati koliko kamata da platite za posudbu.

Privatna posudba novca od prijatelja

Privatna posudba novca može se dobiti i od prijatelja koji imaju novac za posudbu koji im trenutno nije potreban i voljni su vam pomoći. Svakako računajte da velika većina prijatelja u današnje vrijeme ili nema dovoljno novaca ni za svoje potrebe, a i oni koji imaju radije novac čuvaju za svoje nenadane troškove koji mogu i njih zadesiti, kao što su zadesili i vas.

Ovakva tema privatna posudba novca od prijatelja je uvijek škakljiva tema između prijatelja. Mnoga su se prijateljstva raskidala upravo zbog novaca, što zbog neredovitog vraćanja dugova, što se osoba koja je tražila novac na posudbu od prijatelja smatrala da prijatelj ima novac a nije mu želio posuditi nego je radije izmislio razlog zašto da ne posudi.

Privatno posuđivanje od obitelji i prijatelja uvijek je šansa da se odnosi poremete i trajno prekinu jer do novca se danas dolazi na težak način, primanja su mala, pa mnogi nemaju dovoljno ni za svoje potrebe, a kamoli za posuđivanje drugima.

Privatna posudba novca preko oglasnika

Privatna posudba novca se može realizirati i preko oglasnika od nepoznatih osoba koje ćete pronaći u oglasima online ili u tiskovinama. Naravno rizik kod ovakvih privatnih posudbi je velik jer zapravo posuđujete novac od osobe koju ne poznajete, te koja nije legalno registrirana za obavljanje ovakvih djelatnosti već to radi na crno.

Rizk ovakvog posuđivanja je u tome što se vaš kreditor može predomisliti u vezi uvjeta kao što su kamate ili rok otplate pa vas pozajmica na kraju može koštati i dupli ili višestruki iznos u odnosu na posuđeni iznos novca. Na vama je odluka želite li se upuštati u ovakve dogovore i riskirati, no ukoliko su vas u bankama i kreditnim tvrtkama odbili, onda vam je privatna posudba novca zadnja šansa za dobivanje pozajmice.

No, ipak prije nego se upustite u ovakve aranžmane provjerite još jednom financijsko tržište pa možda ipak naiđete na kreditne agencije ili tvrtke koje imaju blaže uvjete za pozajmljivanje novca te ćete njihove uvjete zadovoljiti i na kraju od njih posuditi novac koji vam je prijeko potreban.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb