Brzi zajam preko računa!

Brzi zajam

Što je brzi zajam

Brzi zajam je vrsta pozajmljivanja novca koja predstavlja najjednostavnije rješenje vaše financijske situacije kada vam je potrebna gotovina u kratkom roku. Za korištenje ove vrste pozajmljivanja potrebna je minimalna dokumentacija i uvjeti za dobivanje brzog zajma su izuzetno povoljni. U postupku traženja i odobravanja brzih zajmova, novac može biti na vašem računu kroz nekoliko minuta.

Do kojeg iznosa mogu posuditi brzi zajam

Brzi zajam se uglavnom diže prema vašim potrebama i to su manji iznosi koji pomažu da se riješi situacija kada vam je hitno potreban novac kao na primjer u slučaju da hitno trebate popraviti krov ili automobil što svakako predstavlja situaciju koju niste mogli predvidjeti. Iznosi koje pomoću brzog zajma možete dignuti su od 75 EUR do 4.000 EUR na najduži rok otplate od 18 mjeseci koji dogovarate ovisno o iznosu zajma. Neočekivani troškovi mogu nastati preko noći, a novac koji je potreban za pokrivanje tih troškova bez brzih zajmova doista se ne može stvoriti preko noći.

Kako koristiti kreditni kalkulator za brzi zajam

Kreditni kalkulator za brzi zajam vam pomaže da vidite kolika će vam biti rata otplate za iznos novca koji želite podignuti na rok otplate koji vama odgovara, uzmite u obzir da za manje iznose kreditor određuje i kraći rok otplate, a za maksimalan iznos od 4.000 EUR je i maksimalan rok otplate od 18 mjeseci. Na donja dva linka imate primjere teksta na kojima se također odmah na početku nalazi kalkulator, te možete napraviti testnu prijavu s izmišljenim osobnim podacima da provjerite kako kalkulator funkcionira i što vas od podataka traži.

Brzi zajam preko računa

Novac se isplačuje isključivo preko računa, ne na ruke ili nekim drugim načinom. Ovako u svakom trenutku imate uvid u sve svoje troškove i vrlo lako možete izračunati otplatni plan.

Koliko je potrebno da se isplati novac na račun

Prijavu za brzi zajam ćete ispuniti sa svojim točnim podacima, ime i prezime, adresa, e-mail, broj telefona na koji vas se može kontaktirati i uz prijavu poslati i dokumentaciju koja se od vas traži. Nakon što je prijava uspješno obrađena i zadovoljavate minimalne uvjete ovakve vrste kreditiranja, novac možete očekivati isti dan, ponekad i kroz nekoliko minuta, a ponekad u roku jednog dana što ovisi u kojem ste dijelu dana podnijeli prijavu, odnosno da li podnosite prijavu za vikend ili neredne dane. Ukoliko podnosite prijavu za vikend ili neradni dan na isplatu ćete pričekati do prvog radnog dana po podnošenju prijave za brzi zajam.

Kako vraćati ratu brzog zajma

Nakon što vam je odobren brzi zajam, novac će doći na vaš račun, a u mjesecu koji slijedi će krenuti otplata rata brzog zajma. Već kada ste koristili kreditni kalkulator imali ste informaciju o tome koliko će vam iznositi rata otplate na rok koji ste odabrali, te time prilagodili iznos rate za otplatu. Najvažnije je je da vaša mjesečna primanja mogu pokriti ratu otplate i mjesečne troškove koje i inače imate. Ukoliko su vam mjesečni troškovi veći od mjesečnih primanja uredna otplata će biti upitna ukoliko ne smanjite neke troškove koji vam nisu potrebni. Možda ćete neko vrijeme zaustaviti kupovinu skupih stvari, nepotrebne odjeće i obuće, skupih izlazaka ili skupih putovanja kako biste imali dovoljno novaca za urednu otplatu brzog zajma.

Prednosti brzog zajma

Osnovne prednosti brzog zajma su što putem interneta uz samo par postupaka možete doći do realizacije financiranja. Stoga je ovakav oblik pozajmljivanja novca vrlo popularan među građanima jer se vrlo lako i brzo realiziraju. Postupak odobravanja je vrlo jednostavan ukoliko zadovoljavate minimalne uvjete koje kreditor postavlja za odobravanje brzog zajma. Prednost je i to da možete online usporediti nekoliko varijanti brzih zajmova i odabrati najpovoljniju varijantu za vašu financijsku situaciju. Također, je prednost što nema čekanja i odlazaka u poslovnicu banke, te nema dodatnih troškova i naknada za odobravanje brzog zajma.

Ne čekajte da bude kasno

Prijavite se što prije i tako na vrijeme otplatite svoje dugove. Raspolažite s novcem već danas. Izbjegnite ovrhe i neugodne situacije.

Trebam li pravdati novac

Kod brzih zajmova s obzirom da se radi o nenamjenskom gotovinskim pa kao i kod svakog takvog kredita nije potrebno pravdati na što ćete novac potrošiti, možete ga potrošiti na što god želite ili na što god vam treba. Na primjer možete ga potrošiti na izvanredne skupe popravke koji su vas zadesili, ali isto tako može novac potrošiti i na neko putovanje koje oduvijek želite ali si ga niste mogli priuštiti od svojih primanja, no kroz otplatu ćete to moći. Isto tako novac možete potrošiti i na kupovanje skupih poklona ili organiziranje vjenčanja, ali i pokrivanje minusa u koji ste ušli preko glave i više ne možete izaći na kraj dugova, te na taj način otplatiti barem dio dugova.

Mogu li nezaposleni dići brzi zajam

Nezaposleni ne mogu dići brze zajmove jer kreditor iako ima minimalne uvjete za odobravanje zajma ipak traži da osoba koja diže zajam ima redovna primanja. Uz prijavu za odobravanje brzog zajma jedan dio dokumentacije koju će tražiti je i vaša platna lista kako bi se uvjerili da imate redovna primanja, te kako bi odredili da li ste u mogućnosti otplaćivati posuđeni novac. Ukoliko nemate redovna primanja niste ni u mogućnosti otplaćivati uredno ratu za brzi zajam.

Mogu li blokirani dići brzi zajam

Blokirani čak i kad imaju redovna primanja, dakle kada su zaposleni, ne mogu dići brze zajmove jer se novac ne isplaćuje na zaštićeni račun, već se isplaćuje na redovan račun. Takvom isplatom bi zajam brzo nestao jer bi postojeća ovrha na redovnom računu uskratila pristup zajmu i ovrhovoditelj bi pokupio sav iznos brzog zajma, a vi ne biste možda na kraju dobili ništa ovisno o iznosu ovrhe koju imate na redovnom računu. Stoga se ne odobravaju brzi zajmovi građanima koji imaju blokirane redovne račune.

Odobrava li se brzi zajam umirovljenicima

Umirovljenici pripadaju skupini građana sa redovnim primanjima, a kako se brzi zajam odobrava na kratak rok otplate, umirovljenicima se odobravaju i isplaćuju brzi zajmovi. Naravno da će umirovljenicima ovakvi zajmovi biti odobreni u skladu sa njihovim mirovinama. Naime iako kreditor ima minimalne uvjete za odobravanje brzih zajmova kreditor će procijeniti na temelju dostavljene dokumentacije kreditnu sposobnost i prema tome odrediti maksimalan iznos koji osoba sa redovnim mirovinama može dobiti. Umirovljenicima se odobravaju i isplaćuju brzi zajmovi ukoliko nisu stariji od 80 godina što je svakako povoljnije nego što to određuju banke koje uračunavaju godine života i rok otplate te određuju dobnu granicu od 65 godina za odobravanje kredita ili brzog zajma. Naročito su time pogođeni umirovljenici koji zapravo vrlo rijetko kod banaka i mogu dobiti zajam jer pripadaju rizičnoj skupini građana.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb