Gotovinski krediti preko interneta

Gotovinski krediti

Što su gotovinski krediti?

Gotovinski krediti predstavljaju najbrže i najjednostavnije rješenje za sve kojima je pod hitno potreban novac na računu. Ova vrsta kredita je izrazito pristupačna opcija jer s njom ne morate nepotrebno gubiti vrijeme na ispunjavanje silne papirologije. Birokracija je svedena na goli minimum, a ono što je najbolje je to da ne morate pravdati svoje troškove. Naime, gotovinski krediti su specifični po tome što omogućuju korisniku da ih potroši u bilo koju svrhu, bez prijašnjeg odobrenja ili naknadnog pravdanja s računima.

Do kojeg se iznosa mogu posuditi gotovinski krediti?

Novac nam je svima potreban u svakodnevnome životu, a pametno baratanje novcima koje zaradimo jedna je od osnovnih životnih vještina svake odrasle osobe. No čak i najbolji financijski planovi ponekad mogu pasti u vodu radi neočekivanih situacija koje nas zadese. Svakome se može dogoditi da mu usfali gotovine, a ne može si priuštiti čekanje sljedeće plaće. Gotovinski krediti su u takvim situacijama idealna solucija jer vam omogućuju da u kratkome roku posudite novac koji vam je potreban. Uz ovakvu vrstu kredita ne morate brinuti da ćete zapasti u dugoročne otplate jer se gotovinski krediti odobravaju na rok do 18 mjeseci uz fiksne kamatne stope. Možete posuditi iznos od 75 EUR do 4000 EUR, a na vama je da odaberete iznos koji vam je u tom trenutku potreban.

Kako koristiti kreditni kalkulator za gotovinske kredite?

Gotovinski krediti se danas najlakše ostvaruju uz prijavu preko interneta. Prvo što trebate napraviti je posjetiti stranicu kreditne kuće koja nudi uslugu gotovinskih kredita. Na samome početku prikazat će vam se kreditni kalkulator na kojem možete izabrati iznos koji vam je potreban i preferirani rok otplate. Kliknite na prijavi se i dobit ćete prikaz svih osnovnih podataka o kreditu poput iznosa koji dobivate i koji u konačnici vraćate, mjesečne rate, roka otplate i fiksne kamatne stope. Sve što tada trebate napraviti je ispuniti sve osobne podatke koji se traže od vas i prijaviti se.

Krediti skrojeni po mjeri korisnika

Putem prilagođenog kreditnog kalkulatora sami određujete iznos i broj mjesečnih rata, baš onako kako vama odgovara.

Koliko je potrebno da se isplati novac na račun?

Gotovinski krediti se danas mogu izrazito lako ostvariti uz maksimalno pojednostavljen postupak oko prijave. Za razliku od traženja kredita preko banke, online krediti ne zahtijevaju od vas brdo papirologije i višestruke odlaske u poslovnicu. Prijavu možete odraditi u bilo kojem trenutku i s bilo koje lokacije dok god imate pristup internetu. Ako ste uspješno odradili prijavu i točno ispunili sve nužne podatke, isplatu kredita možete očekivati već isti dan. U nekim slučajevima gotovina sjedne već nakon pola sata no točan odmak do isplate ovisi o tome u kojem dijelu dana ste se prijavili.

Kako vraćati ratu gotovinskog kredita?

Gotovinski krediti preko interneta ostvaruju se na znatno jednostavniji način nego klasični krediti u bankama no nakon isplate su sve funkcionalnosti iste. Primjerice, isplata mjesečnih rata se odrađuje na potpuno isti način. Uz fiksnu kamatnu stopu imate redovito isti iznos rata koji otplaćujete na mjesečnoj razini, a točan rok otplate i iznos svakog anuiteta možete vidjeti na kreditnom kalkulatoru. Rate se mogu automatski otplaćivati na unaprijed dogovoreni datum u mjesecu, a na taj način se osiguravate da uvijek imate spreman iznos na računu do dogovorenog roka.

Prednosti gotovinskih kredita

Gotovinski krediti predstavljaju moderan oblik financiranja u izrazito kratkome roku. Prednost ovakve vrste kredita je u tome što ne morate čekati na svoj novac već on sjeda na vaš račun upravo onda kada vam je najpotrebniji. Cijeli postupak oko prijave je maksimalno pojednostavljen jer ga možete napraviti preko interneta u svega pet minuta dok god imate dostupan mobitel, računalo ili tablet. Ako ste već postojeći korisnik, imate dodatnu prednost u vidu da ne morate ponavljati postupak sa verifikacijom dokumenata. Također je moguće dobiti odobrenje kredita bez najnovije platne liste. Novi korisnici također imaju određene prednosti jer ih se ne traži platna lista na iznose do 400 EUR ako izaberu rok otplate do 30 dana.

Trebam li pravdati novac?

Krediti koje dobijete u banci često nose popriličan broj preduvjeta koje morate ispuniti prije nego vam se odobri isplata novca. Primjerice, za stambeni kredit morate donijeti popriličnu količinu dokumentacije koja potvrđuje za što bi točno novac htjeli iskoristiti, a ako radite i renovacije morat ćete priložiti predračune i potvrde firmi koje će odrađivati poslove kod vas. Gotovinski krediti nemaju takve komplikacije jer novac dobivate uz minimum nužne dokumentacije. Velika razlika je također u tome što ne morate priložiti nikakve račune za svoju potrošnju. Novac koji vam sjedne na račun trošite kako god i gdje god poželite.

Trošite novac kako želite

Ovdje vas nitko neće pitati zašto vam je novac potreban. Diskrecija je maksimalna, što znači da poštujemo vaš privatan život.

Mogu li nezaposleni dići gotovinski kredit?

Gotovinski krediti predstavljaju izrazito praktičan i siguran izvor financiranja kada vam je pod hitno potreban novac. Ova vrsta pozajmljivanja preko interneta jednako je sigurna i pouzdana kao i pozajmljivanje kroz banku pa stoga ne morate brinuti da nećete doći do novca. No isto kao i kod banaka, online zajmovi također imaju neke preduvjete koje morate ispuniti. Primjerice, ako želite kredit morate moći dokazati da imate neku vrstu redovitih primanja. Na žalost, gotovinski krediti ne odobravaju se za nezaposlene.

Mogu li blokirani dići gotovinski kredit?

Krediti su danas svima potrebni, bez obzira na to imate li veća ili manja primanja. Činjenica je da neke stvari u životu nije uvijek moguće pokriti ako se oslanjate samo na štednju i mjesečnu plaću pa su u tom slučaju krediti jednostavno rješenje za financijske brige. No financijski problemi se ne mogu uvijek srediti samo s kreditom. Primjerice, ako ste se našli u situaciji da ste zapali u dugove i završili u blokadi, nećete se moći prijaviti za uslugu online gotovinskog kredita jer ovaj tip kredita nije moguće isplatiti na zaštićeni račun već samo na tekući.

Odobravaju li se gotovinski krediti umirovljenicima?

Gotovinski krediti mogu predstavljati financijski spas svakoj osobi koja se našla u nepogodnoj situaciji s novcima. Neočekivani troškovi poput kvara na automobilu ili nekom kućanskom uređaju se mogu svakome dogoditi. Radi se o troškovima koji ne mogu čekati sljedeću plaću već ih je nužno srediti čim je moguće prije. Gotovinski krediti mogu vam pomoći upravo s takvim situacijama kako bi se trenutačno riješili svojih financijskih briga. S obzirom na to da do nepredviđenih troškova može doći u bilo kojoj fazi života, gotovinski krediti preko interneta prilagođeni su svakom životnom razdoblju. Dok god imate mjesečna primanja, za kredit se mogu prijaviti svi ljudi od 18 do 80 godina starosti.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb