Brzi krediti za mlade i stare!

Brzi krediti

Što su brzi krediti?

Brzi krediti se mogu opisati kao manji nenamjenski krediti koji dolaze s kraćim rokom otplate. Najpopularnija vrsta brzih kredita su svakako nenamjenski gotovinski krediti, a sve zahvaljujući činjenici da se oni mogu iskoristiti za bilo kakav trošak. Navedeni krediti ne postavljaju nikakve posebne uvjete kreditiranja, što znači da su oni dostupni većini građanstva. Kada i za što možete tražiti brzi kredit? Pošto je riječ o online usluzi kreditiranja, svoj brzi kredit možete zatražiti bilo kada i za bilo što. Za što se navedeni krediti najviše podižu? Za popravke, uređenja, kupnju namještaja, rješavanje manjih dugova, putovanja, bilo što.

Do kojeg iznosa mogu posuditi kredit?

Budući klijenti koji žele podići brzi kredit mogu zatražiti kredit u iznosu od 75 do 4000 €. Rok otplate će ovisiti o traženoj svoti, i on može iznositi  do 18 mjeseci. Ako vas zanima podizanje brzog kredita, morate znati kako se nove korisnike ne traži platna lista za iznose do 400 € i rok otplate do 30 dana! Da li je moguće zatražiti veći iznos kredita? Kada uspješno podignete i otplatite prvi kredit, imate pravo zatražiti veći iznos i produljeni rok otplate. Kao već redovni klijent niste nužni više verificirati svoje osobne dokumente i možete ostvariti novi kredit bez platne liste.

Bez skrivenih troškova

Poslujemo vrlo transparentno i bez sitnih slova. Na našoj stranici vrlo jasno možete usporediti i izračunati sve opcije kredita, te se odlučiti za onu po vama najisplativiju!

Kako koristiti kreditni kalkulator za brze kredite?

Kreditni kalkulator je alat uz pomoću kojeg ćete odabrati željenu svotu kredita i rok otplate. Na prvoj crti odabirete iznos kredita (od 50 do 4000 €), zatim na donjoj crti odabirete rok plaćanja koji želite ( od 15 dana do 18 mjeseci). Kada odaberete navedeno, ispod kalkulatora dočekat će vas sljedeće informacije: Planirano vrijeme isplate, naglasak kako se nove korisnike ne traže platne liste za iznose od 400 € na maksimalni rok otplate od 30 dana, prednosti za postojeće korisnike. Ispod navedenog nalaze se podaci o traženom kreditu: Iznos glavnice kredita, premija, ukupno za platiti, dospijeće i EKS. Ispod podataka o kreditu stoji vam naglašen primjer kredita koji valja pročitati. Za kraj slijedi vaša prijamnica koja se sastoji od sljedećih informacija: Ime i prezime, mail adresa, OIB, spol, bračni status, država i mjesto rođenja, datum rođenja, državljanstvo. Podaci za kontakt: Broj mobitela, ulica i kućni broj, grad i poštanski broj. Podaci za isplatu: IBAN, namjena kredita (možete i ne morate označiti za što vam treba kredit). Podaci o prihodima: Neto mjesečna primanja, izvor novca. Podaci o zaposlenju: Zaposlenje. Nakon što ste popunili sve navedeno, od vas se traži da date suglasnost da se vaši podaci proslijede zajmodavcu u svrhu obrade, i morate potvrditi da prihvaćate politiku privatnosti i pravila obrade. Nakon navedenog kliknete na “Prijavi se za kredit” i time zatvarate poglavlje prijave.

Koliko je potrebno da se isplati novac na račun?

Brzi krediti mogu se dobiti već isti dan, ili u roku od 24 sata. O čemu će isplata ponajviše ovisiti? O tome da li ste uspješno popunili prijamnicu, i u koje doba dana ste se prijavili. Vaš zajmodavac će vas obavijestiti u najkraćem mogućem roku da li je isplata odobrena ili ne, i kada možete očekivati isplatu na svoji račun. Po isplati, novac možete potrošiti kako god želite, bez dodatnih pitanja. Što ako isplata nije odobrena? Također dobivate povratnu informaciju zajmodavca, s jasnim obrazloženjem zašto je vaša prijamnica odbijena. Imate svako pravo zatražiti ponovni kredit.

Kako vračati ratu kredita?

Prije nego se odlučite za brzi kredit, poželjno je da napravite otplatni plan. Što ovo znači? Kako bi odredili najbolji rok otplate najbolje je imati unaprijed napravljeni financijski plan. Na ovaj način ćete uvijek biti sigurni da možete vratiti ratu kredita bez ikakvih poteškoća. Imajte na umu da vam uredno vraćeni kredit nudi mogućnost za podizanje većeg kredita, bez predočenja osobnih podataka. Kao prijašnji uredni klijent, zajmodavac će vam omogućiti veći kredit i mogućnost odobravanja bez ponovne verifikacije osobnih podataka.

Prednosti brzih kredita

Najveća prednost brzih kredita je njihova brzina u isplati. Zajmodavci najčešće isplaćuju već u roku od 15 minuta, ili najviše u roku od 24 sata kako ste podnijeli zahtjev. U veću prednost ubraja se i minimalna papirologija i online ostvarivanje preko bilo kojeg uređaja koji je povezan s internetom. Sljedeća prednost leži u kratkom roku otplate, što znači da oni ne stvaraju dodatnu financijsku poteškoću na vaš kućni budžet. U prednosti možemo ubrojati i fiksne kamatne stope koje su nepromjenjive tijekom otplatnog plana. Ukratko, brzi krediti su svakako puni prednosti, i upravo zato se danas ubrajaju u najpopularnije oblike kreditiranja.

Prijava za kredit radi od 0-24 sata

Bez obzira koji je dio dana ili noći, baš uvijek možete popuniti svoju prijavu za brzi kredit i poslati ju na odobrenje. Vaš zahtjev će biti obrađen u najkraćem mogućem roku.

Trebam li pravdati novac?

Ukratko, ne. Kada ispunjavate obrazac za budući kredit, možete i ne morate odabrati razlog zašto vam je potreban novac. Vaš kredit se neće odobriti na temelju toga za što vam je potreban novac, već na temelju toga da li ste ispravno ispunili sve što se od vas tražilo. Kako je moguće da ne morate opravdavati traženi novac? Riječ je o nenamjenskom obliku kredita, što znači da on ne traži razlog za podizanje i korištenje.

Mogu li nezaposleni dići kredit?

Iako brzi krediti nude brojne prednosti i mogućnosti svojim klijentima, oni nažalost nisu dostupni za nezaposlene osobe. Važno je naglasiti da mnogi zajmodavci imaju različite ponude brzog oblika financiranja, što znači da je moguće pronaći nešto za sebe ako nemate najbolja primanja. Kako bi ostvarili klasičan oblik brzog kredita, morate imati redovita mjesečna primanja i dokaz u obliku platnih lista.

Mogu li blokirani dići kredit?

Fleksibilnost je jedna od glavnih obilježja brzih kredita, no nažalost oni nisu rađeni za blokirane građane. Kao što je navedeno, postoje mnogi oblici brzih kredita, što znači da je moguće pronaći one koji se plaćaju da druge račune. Klasični brzi krediti se isplaćuju na tekući račun klijenta, a u slučaju da je on blokiran nemoguće je izvršiti isplatu. U slučaju da želite navedeni kredit, vaš tekući račun ne smije biti pod opterećenjem.

Odobravaju li se krediti umirovljenicima?

Brzi krediti su namijenjeni zaposlenim osobama i umirovljenicima, kao i svim onim građanima koji imaju redovita mjesečna primanja. Što morate napraviti ako ste umirovljenik i želite brzi kredit? Procedura za prijavu je ista, samo što navodite da vam je mjesečno primanje mirovina i pišete puni iznos svoje mirovine. Također vrijede i ista pravila kao i za svakog novog klijenta. Ukoliko ste umirovljenik i želite podići brzi kredit, ne smijete biti stariji od 80 godina.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb