Posudba novca

Posudba novca

Posudba novca online

Najbrža posudba novca koju možete obaviti brzo i jednostavno je online posudba novca. Online putem možete posuditi novac i od banaka i od kreditnih tvrtki koje se bave kreditiranje, kreditnih agencija, drugih fizičkih osoba koje se bave posuđivanjem novaca. No, kako i inače internet predstavlja mogućnost lažnog predstavljanja prije nego nekome dajete svoje osobne podatke provjerite web stranicu.

Na svakoj službenoj web stranici mora biti navedena tvrtka ako se radi o pravnoj osobi, a tvrtku možete provjeriti na trgovačkom registru. Kada ste pronašli nekoliko web stranica koje nude novac u posudbu usporedite uvjete kao što su kamatne stope, iznosi koje možete posuditi, rokove otplate, instrumente osiguranja naplate, koju dokumentaciju traže, koje informacije traže.

Ono što vma je najvažnije da biste posudili novac i poslali online zahtjev je da radite sa provjerenim kreditorom koji će vam posuditi novac, te koji neće tokom otplate mijenjati uvjete posudbe. To vam je dosta važno jer ako se na primjer povećaju kamatne stope, povećat će se i ukupan iznos novaca za otplatu.

Posudba novca preko oglasnika

Posudba novca se može realizirati i putem oglasnika kojeg možete pronaći online ali i u dnevnim, tjednim i drugim tiskovinama i časopisima. Iako danas veliku većinu stvari radimo preko interneta, od kupovine, do dogovaranja termina usluga, komunikacije, druženja na daljinu i slično, tiskovno izdanje još uvijek postoji i ljudi ga još uvijek koriste.

Bez obzira imate li pred sobom kompjuter i tražite online oglasnik ili ste oglasnik za posudbu novca pronašli u svojim omiljenim novinama ili časopisu, pažljivo odaberite svog kreditora koji se u oglasniku oglašava.

Naime, kao i na internetu tako i preko oglasnika ima prevaranata, no zato ćete provjeriti tvrtku koja je oglas dala prije nego što dajete svoje osobne informacije i podatke. Posudba novca preko oglasnika se može nakon što uspostavite kontakt sa oglašivačem realizirati na više načina. Možete sve dogovoriti online, telefonom ili se možete dogovoriti za sastanak sa kreditorom koji će vam posuditi novac koji vam je potreban i kojeg ste pronašli preko oglasnika.

Posudba novca u poslovnicama

Posudba novca se može realizirati i na klasičan način odlaskom u poslovnicu banke, kreditne agencije ili tvrtke koja se bavi kreditno financijskim uslugama. Mnogi od nas više vole susret i dogovaranje uživo jer na taj način stječu povjerenje u svog kreditora jer ipak da bi dobili novac moraju dati svoje osobne podatke, od imena i prezimena, adrese, kontakt telefona, mail adrese, OIB-a, IBAN-a, osobne iskaznice, potvrde o primanjima.

Puno povjerljivih podataka trebate dati da bi se realizirala posudba novca i da biste mogli dobiti novac uopće. Odlaskom u poslovnicu banke ili kreditne agencije zapravo dobivate sigurnost i povjerenje jer ćete razgovarati sa živom osobom oči u oči. Svakako imate tu opciju ako to vama više odgovara i vi više volite dogovarati stvari uživo.

Možda ovakvim načinom ćete potrošiti više vremena, imati više troškova na primjer trošak goriva, parkinga i slično da biste otišli na sastanak u poslovnicu, no ako kod posudbe novca više volite ovakav način dogovaranja odlazak u poslovnicu svakako je za vas najbolja opcija.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb