Pozajmice – isplata isti dan!

Pozajmice

Što su pozajmice?

Unatoč Vašem efikasnom upravljanju novcem i držanja budžeta, često se mogu dogoditi iznenadne situacije koje Vam mogu poremetiti financijsku stabilnost i izbaciti Vas iz ravnoteže. Na takve stvari ne možete puno utjecati, no zato možete brzo reagirati i riješiti ih u što kraćem roku bez puno čekanja. Pozajmice su jedno od najboljih rješenja po tom pitanju, jer Vam pružaju mogućnost da do novca dođete preko interneta bez potrebe odlaska do poslovnice. U svega par minuta možete si osigurati potrebni novac te riješiti svaki trošak, bez obzira o čemu se radilo.

Do kojeg se iznosa mogu posuditi pozajmice?

Na online tržištu možete pronaći veliku ponudu brzih pozajmica, zajmova i kredita. Pozajmice su dostupne za ugovoriti kod kreditne kuće, online banke te kod ostalih kreditnih institucija. Ono po čemu su brze pozajmice karakteristične je što se mogu za nekoliko minuta ugovoriti, te novčana sredstava dolaze na Vaš račun već isti dan. Nude vam mogućnost ugovaranja pozajmice u iznosu od već 75 eura sve do 4000 eura na rok otplate do maksimalnih 18 mjeseci. Odlična su opcija ukoliko vam je brzina bitan faktor, i nemate puno vremena na raspolaganju za dugotrajni postupak ugovaranja kredita u banci.

Kako se koristi kreditni kalkulator za pozajmicu?

Kako biste saznali koliko bi vas pozajmica koštala, možete prije ugovaranja izračunati si anuitet. Anuitet je plan otplate pozajmice ili kredita koji vam prikazuje koliko bi iznosila mjesečna rata kredita, ovisno o tome koji ste iznos pozajmice odabrali i rok otplate pozajmice. Možete pronaći na ovoj stranici link koji će Vas odvesti do nove stranice na kojoj Vam se nalazi kreditni kalkulator. U kreditnom kalkulatoru možete odabrati iznos između 75 eura i 4000 eura, te rok otplate od 30 dana do maksimalnih 18 mjeseci. Napravite probnu prijavu i on će Vam odmah izbaciti iznos koji morate platiti svaki mjesec do kraja perioda otplate, te će vam ujedno zaračunati koliko će Vas sveukupno koštati pozajmica.

Pozajmice bez čekanja

Ne gubite vrijeme i novac nepotrebno. Za naše pozajmice se možete prijaviti bilo kada i od bilo kuda bez čekanja u redu. Uzmite mobitel, tablet ili računalo i u nekoliko klikova dovršite prijavu.

Koliko je potrebno da se isplati novac pozajmice na račun?

Kako biste dobili isplatu novca već danas, potrebno je poslati prijavu. U sklopu procesa prijave za pozajmicu, trebate odabrati iznos i rok otplate pozajmice, ispuniti kratki formular sa svim potrebnim podacima koje Vas traže i priložiti potrebnu dokumentaciju. Kada ste im poslali ispunjeni obrazac, povratno će Vam se javiti u što kraćem roku. Ako je proces prošao u redu i odobrili su Vam zahtjev, izvršiti će se automatska isplata novca na navedeni račun. Ovisno o tome kada ste poslali svoj obrazac, nekada vam isplate novac već za 30 minuta, no nekada to bude tek sljedeći dan. Primjerice, ako ste ujutro za vrijeme njihovog radnog vremena poslali prijavu, već za 20 minuta možete očekivati isplatu novca na Vaš račun. No, ako ste im tokom noći ili nakon završetka radnog vremena poslali prijavu, onda možete očekivati isplatu novca. Kreditne kuće i slične institucije nastoje što brže odobriti i isplatiti svojim klijentima novac, jer oni najbolje znaju kako je to kada ste nađete u škripcu.

Kako vraćati ratu pozajmice?

U situacijama gdje vas zadese neočekivani financijski troškovi, potrebna vam je brzo rješenje. Kada vas zadesi takav izazov, brze pozajmice su Vam jedno od najboljih rješenja. Nude Vam mogućnost brzog dolaska do dodatnog novca, te u roku od već 15 – 20 minuta možete očekivati novac na svojem tekućem računu. U sklopu prijave za pozajmicu, imate na raspolaganju kreditni kalkulator s kojim možete izračunati anuitet, te saznati koliko će vas koštati pozajmica i koliko morate vraćati svaki mjesec do kraja otplatnog plana. Točno će vam navesti koliko je potrebno uplatiti svaki mjesec te na taj način možete si organizirati svoj budžet i prilagoditi svoje troškove.

Trebam li pravdati novac?

Pozajmice, kao i svi ostali kreditni proizvodi koji Vam se nude u ponudi kreditne kuće i drugih financijskih institucija, su nenamjenski, što znači da ugovoreni novac koji Vam se isplati na Vašem tekućem računu možete koristiti u bilo koje svrhe bez prethodnog pravdanja novca. Bez obzira koji su Vas troškovi zadesili, bankaru ne morate opravdati razlog zbog čega Vam je potreban novac, stoga novce možete koristiti u bilo koje svrhe.

Prednosti pozajmica

Pozajmice su jedno od najboljih opcija po pitanju kreditiranja, te nude mnogobrojne prednosti svojim klijentima. Osim što se mogu veoma lako ugovoriti preko online kreditne kuće, također se brzo odobravaju i isplaćuju na račun. Kod pozajmica nema potrebe odlaska do poslovnice banke i nema dugog čekanja u redu, s čime štedite vrijeme, novac i svoje živce. Isto tako, pozajmice su nenamjenske, što znači da dobivena novčana sredstava možete u bilo koje svrhe upotrijebiti. Također, postoje određene pogodonosti kod ugovaranja pozajmica. Za nove korisnike se ne traži platna lisgta za iznose do 400 eura na maksimalni rok otplate do 30 dana. Dok za već postojeće korisnike neće biti potrebna verifikacija osobnih dokumenata te postoji mogućnost odobrenja bez platne liste.

Provjerena usluga, tisuće klijenata!

Kod nas nema sitnih slova. Radimo profesionalno i transparentno bez skrivenih troškova što su prepoznali mnogobrojni zadovoljni klijenti.

Mogu li nezaposleni dići pozajmice?

Pozajmice su generalno dostupne za sve građane starije od 18 godina, bez obzira jeste li zaposleni student, zaposlenik na određeno ili neodređeno vrijeme ili umirovljenik do starosti od 80 godina. No, postoje određeni uvjeti koji se moraju ispunjavati kako bi Vam kreditna kuća ili druga financijska institucija mogla odobriti zahtjev za pozajmicom. Potrebno je imati redovna mjesečna primanja kako bi Vam odobrili pozajmicu, jer moraju biti sigurni da ste sposobni otplatiti pozajmicu. Iz tih razloga se nezaposlenicima ne odobravaju pozajmice kao ni zajmovi i krediti.

Mogu li blokirani dići pozajmice?

Za potrebe ugovaranja pozajmice ili nekog drugog kreditnog proizvoda, morate navesti svoj broj Vašeg tekućeg računa. Vaš tekući račun ne smije biti niti zaštićen kao niti blokiran kako bi isplata novca mogla biti moguća. Stoga, blokiranim građanima se ne mogu odobriti pozajmice iz ovog razloga.

Odobravaju li se pozajmice umirovljenicima?

Osim što su pozajmice dostupne zaposlenim studentima i zaposlenicima, isto tako su dostupne umirovljenicima. Svakome od nas se mogu dogoditi neke neočekivane situacije gdje vam je potreban dodatni novac. Tako se i umirovljenicima mogu dogoditi neočekivani troškovi za koje nisu financijski spremni ih pokriti u cijelosti. Znamo kako su mirovine kod nas male, te nisu dovoljne za pokrivanje svih životnih troškova. U takvoj situaciji Vam pozajmica novca može jako dobro doći. Dobiveni novac možete iskoristiti u bilo koje svrhe, bez obzira radilo se o pokrivanju troškova servisa automobila, kupovine novog kućanskog uređaja ili nešto treće. Kreditne kuće odobravaju pozajmice umirovljenicima do starosti od 80 godina, te je potrebno tokom procesa ugovaranja ispuniti njihov formular i priložiti potrebnu dokumentaciju.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb