Online krediti

Online krediti

Online krediti vrste i koja im je namjena

Online krediti su krediti koje možete realizirati bez odlaska u poslovnicu, te ćete sve odraditi online na web stranici kreditora od kojeg uzimate kredit online. Ovakvi krediti su nenamjenski gotovinski krediti koji se dižu u manjim iznosima jer ipak za veće kradite kao što su stambeni krediti ili krediti za pokretanje poslovanja koji su većih iznosa ipak će zahtijevati puno više i vremena i dokumentacije.

Online krediti mogu biti mali krediti kod kojih su iznosi manji, ali ovakvi krediti mogu iznositi i do 20.000 EUR, a kod nekih kreditora i do 40.000 EUR. Kreditor neće uvjetovati namjenu kredita jer se radi o nenamjenskim kreditima, pa se po tome razlikuju od namjenskih stambenih kredita kod kojih novac ide u osnovnu namjenu kupovinu stambenog prostora.

Namjena online kredita je isključivo vaša stvar i vi ćete odlučiti, odnosno već znate zašto dižete kredit i zašto vam je novac potreban. Možda vam je novac potreban za hitan popravak krova ili automobila, za liječenje, za skupo putovanje, za vjenčanje ili iz bilo kojeg drugog razloga zbog čega ste i odlučili dizati kredit.

Online krediti kako ih realizirati

Sam naziv online krediti dovodi vas do zaključka da su to krediti koje ugovarate i realizirate online putem web stranica kreditora. Kada pronađete pouzdanog i povoljnog kreditora bez obzira radi li se o banci ili kreditno financijskoj tvrtki usporedit ćete uvjete njih nekoliko kako biste odabrali najpovoljnijeg kreditora u skladu s vašim potrebama.

Online na web stranici ispunit ćete zahtjev za kreditom, dati svoje osobne podatke, ime i prezime, OIB, broj računa IBAN, kontakt telefon kako bi vas se moglo kontaktirati u slučaju potrebe. U zahtjevu online ćete navesti iznos kredita koji vam je potreban, te rok otplate prema svojim mogućnostima na način da rata kredita bude u realnom iznosu za otplatu koji ćete moći uredno otplaćivati.

Nakon što popunite zahtjev on ide odmah u obradu i proces odobravanja, te će online krediti u vrlo kratkom roku postati stvarnost i novac će biti na vašem računu u kratkom roku koji će vas iznenaditi koliko brza realizacija može biti.

Online krediti prednosti

Online krediti imaju svoje prednosti u odnosu na klasične kredite kad trebate ići u banku ili poslovnicu kreditora. Kod online kredita sve možete odraditi online bez da gubite vrijeme i u vrlo kratkom roku. Sve informacije su vam dostupne online, od uvjeta, rokova, iznosa.

Možete koristiti kreditni kalkulator bez obaveza samo u svrhu provjere uvjeta koje online kreditori nude na svojim web stranicama, te na taj način odabrati za vas najpovoljniju varijantu u smislu najpovoljnije kamatne stope, rokova otplate, iznosa kredita koji vam je potreban, te bez papirologije i dokazivanja kreditne sposobnosti što će privući puno zainteresiranih građana koji planiraju dizati kredit.

Online krediti imaju veliku prednost u brzini obrade, odobravanja i realizacije, vrlo je kratak period od trenutka predaje zahtjeva do trenutka kada je novac na vašem računu. Bez puno komplikacija, bez puno dokumentacije, sve što trebate je poslati online zahtjev, dokumente koji se od vas traže kako bi se utvrdio vaš identitet i da ste punoljetni, te ćete se iznenaditi brzinom odobravanja i realizacije online kredita.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb