Gdje posuditi novac

Gdje posuditi novac

Gdje posuditi novac – online

U današnje vrijeme razvijene tehnologije kada nam je online dostupno gotovo sve ne trebate puno tražiti gdje posuditi novac. Bit će dovoljno pretražiti web stranice koje nude posudbu novca, te odaberite nekoliko web stranica koje ste prethodno provjerili da su službene stranice ovlaštenih kreditora.

Online možete pronaći šaroliku ponudu pozajmica, a ovisno što vama treba, odnosno koji iznos novca želite posuditi, te na koji rok, takve ćete ponude i potražiti online. Kako biste prikupili sve potrebne informacije možete se poslužiti i online kreditnim kalkulatorom pomoću kojeg možete izračunati koliko bi iznosila rata otplate za iznos koji želite posuditi i rok otplate koji planirate.

Web stranice su svakako mjesto gdje posuditi novac možete na vrlo brz i jednostavan način, bez puno komplikacija i dokumentacije doći do potrebnog novca. Bez obzira radi li se o izvanrednim popravcima, skupim poklonima, skupim putovanjima, liječenju ili bilo čemu drugome za što vam je novac potreban, nitko vas neće pitati na što ćete utrošiti posuđeni novac.

Gdje posuditi novac – u poslovnicama

Poslovnice banke i poslovnice kreditnih tvrtki su mjesta gdje posuditi novac možete na tradicionalan način. U vrijeme kada internet još nije bio toliko raširen odlazak u poslovnicu banke bio je prvi korak na putu gdje posuditi novac kada vam je zatrebao. Još prije samo dva desetljeća to je bio i jedini legalni način da posudite novac.

Otišli biste u banku na razgovor sa bankarom i dogovarali posudbu novca koji vam je potreban. To isto možete napraviti i danas, no danas nisu samo banke koje odobravaju posudbu novca, već to rade i tvrtke koje su legalne za obavljanje kreditno financijskih poslova.

Sastanak možete dogovoriti telefonskim putem sa bankarom ili financijskim stručnjakom u određenoj poslovnici koja je u vašem gradu ili u dijelu grada koji vama odgovara. na sastanku ćete dobiti sve potrebne informacije o posudbi novca od kamatnih stopa, rokova otplate, naknada ili dodatnih troškova obrade kredita, kod većih posudbi mogu se pojaviti i interkalarne kamate koje se obračunavaju od datuma potpisa ugovora do trenutka isplate, te sve ostale potrebne detalje.

Gdje posuditi novac – putem oglasa

Osim navedenog interneta, online, poslovnica, postoje i druga mjesta gdje posuditi novac. I sami internet, i tiskovine, časopisi prepuni su oglasa u kojima se nudi posudba novca. Oglasi služe tome da privuku klijente kojima je novac potreban i kojima novac treba hitno.

Oglasi kao mjesto gdje posuditi novac mogu biti vrlo jednostavno rješenje, no budite svjesni da kao i na internetu i iza oglasa mogu stajati osobe koje će vam obećati jedno, a nakon toga vas neugodno iznenaditi obračunatim ratama otplate koje bi mogle iznositi više nego što ste inicijalno dogovorili. To su takozvani kamatari, koji posuđuju novac uz velike kamate koje nisu fiksne i mogu se mijenjati na više.

Stoga potreban je dodatan oprez kada se javljate na oglas, od koga posuđujete novac kako vam krajnja otplata, odnosno konačni iznos koji ćete otplatiti ne bi bio dvostruki ili višestruki iznos prvobitno posuđenog novca. Nažalost takvih situacija ima i danas, pa budite oprezni u svakom slučaju.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb