Zajam na ruke

Zajam na ruke

Zajam na ruke, novi oblik zajma

Mnogi od nas vrše razne uplate i isplate na naš bankovni račun. Možemo slobodno reći kako bankovni račun danas pripada u osnovne stvari koje svaka osoba mora imati. No što kada vam je primjerice navedeni račun blokiran? U tom slučaju, zajmovi na ruke mogu poslužiti kao savršena solucija. Zajam na ruke je moguće dobiti bez bankovnog računa, i oni dolaze sa strane kreditnih agencija i ovlaštenih zajmodavaca. Prije nego krenete razmatrati navedeni oblik financiranja, važno je da ste upoznati s određenim stvarima. Pitate se kojima? Zajmodavci ne vole isplaćivati novac na ruke.

Zajam na ruke može donijeti određene probleme na obje strane, a to je ono što se bankovnim računom može izbjeći. Ako želite isplatu zajma na ruke, tada morate biti spremi na sljedeće: Morate pristati na potpisivanje ugovora, morate ispunjavati određene uvjete koji mogu biti ponešto stroži. Ovakva vrsta zajma može doći s nešto povećim kamatnim stopama, stoga je bitno pripaziti koji zajam ćete odabrati. Kako se ne bi našli u još nezahvalnijoj financijskoj situaciji, najbolje bi bilo da se savjetujete sa svojim zajmodavcem koje opcije su najbolje.

Zajam na ruke, više vrsta zajmova

Zajam na ruke se može zatražiti online putem, iako je njegova realizacija uživo. Ovakva vrsta zajma je idealna za sve one kojima je potreban brz novac, kao i za one koji se nalaze u blokadi računa. Iako mnogi zajmodavci radije preferiraju online uplate na račun, mogu se pronaći i oni kojima nije problem uplatu izvršiti na ruke. Kako izgleda proces posuđivanja zajma na ruke? Zajam na ruke se opisuje kao zajam do dogovorenog dana plaćanja. Ovo znači da ste svoji dug dužni vratiti u jednom paušalnom iznosu, točnije, u roku od mjesec dana ili manje.

Kako bi uopće mogli zatražiti navedeni zajam, zajmodavcu ćete morati predočiti i poslati traženu dokumentaciju kako bi se utvrdilo da li ste sposobni vratiti novac koji biste posudili. Budite spremni priložiti presliku osobne iskaznice, izvod računa (neovisno o blokadi), zadnje platne liste. Mnogi zajmodavci će vam ponuditi i razne druge opcije za isplatu novaca, u primjeru, moguće je isplatu izvršiti na drugi račun ili isto tako na račun druge osobe. Neovisno o tome koju vrstu isplate odabrali, dužni ste predočiti dokumentaciju koja potvrđuje mogućnost vračanja duga, kao i potpisati ugovor da ćete u određenom roku otplatiti zajam.

Zajam na ruke, kako doći do zajma

Naveli smo načine kako možete zatražiti zajam na ruke, preko kreditnih agencija ili ovlaštenih zajmodavaca. Nikada nemojte posuđivati novac od osoba koje vam ne mogu dokazati da rade u kreditnom posredovanju. Kod navedene vrste zajma ugovor je najvažnija stavka. Nikada nemojte pristajati na bilo kakvu isplatu bez pisanog traga. Zajam na ruke je moguće pronaći kod kreditnih agencija i ovlaštenih zajmodavaca, no morate imati na umu da to nije najpoželjniji oblik posuđivanja novaca. Poželjno je da prije tražene isplate odradite savjetovanje sa zajmodavcem i da preispitate svoje opcije.

Neovisno o vašoj odluci, brzi oblici kreditiranja svakako postaju najpopularnija opcija kako doći do novca u današnjem svijetu. Bilo da je riječ o pozajmicama, zajmovima ili kreditima – brze opcije kreditiranja su spasile brojne građane od sigurne financijske propasti. Financijski stručnjaci vjeruju kako su navedeni oblici kreditiranja naša budućnost, što ima smisla ako uzmemo u obzir da samo maleni postotak građanstva može ostvariti bankarski kredit. Ukoliko ste u potrazi za brzim i sigurnim novcem – brzi zajmovi vam mogu pomoći.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb