Vercon pozajmice

Vercon pozajmice

Što su Vercon pozajmice

Vercon pozajmice su brze pozajmice koje Vercon odobrava građanima na ostatak primanja. Što to točno znači? To znači da se kod odobravanja Vercon pozajmica ne promatra ukupna kreditna sposobnost već se izračunava koliko su neto primanja nakon što se od ukupnih primanja oduzmu svi troškovi koje osoba ima. Vercon odobrava brze pozajmice na ostatak vaših primanja bez obzira jeste li u blokadi ili niste.

Osnovni uvjet za dobivanje Vercon pozajmice je da već postojeća dugovanja uredno otplaćujete, a Vercon će vam odobriti brzu pozajmicu i isplatiti je na zaštićeni račun koji ovrhovoditelji ne smiju po zakonu dirati niti koristiti sredstva koja su na zaštićenom računu.

Ovo je naročito povoljno za osobe koje su blokirane jer im se omogućava da dođu do gotovine na brz i jednostavan način što im je u bankama nemoguće za ostvariti upravo iz razloga što su već blokirani nekim prethodnim obavezama koje nisu uredno otplaćivali pa im je račun ovršen i blokiran.

Vercon pozajmice na oročenu štednju

Ukoliko imate novac, no nalazi se na oročenoj štednji, a hitno vam treba gotovina do koje ne možete jer ste oročili novac, Vercon je pravo rješenje za vas. Vaša redovita primanja nisu dovoljna kako bi pokrili hitan trošak koji vas je zadesio, novac koji imate je oročen, a financijski problem neće nestati.

Vercon pozajmice će vam pomoći da riješite svoj financijski problem u vrlo kratkom roku na vrlo jednostavan način. U vašem slučaju možda kreditna sposobnost nije upitna, no naglasimo da to kod Vercon pozajmice i nije presuđujući uvjet. Sve što trebate je dokazati Vercon-u da imate redovita primanja.

Iznos Vercon pozajmica može biti od najmanjeg 75 € do 4000 €, a rok otplate može biti od 30 dana do 18 mjeseci ovisno o iznosu pozajmice koji dižete. U vašem slučaju uz Vercon nećete trebati prekidati oročenu štednju i dobit ćete potreban novac brzo i jednostavno bez puno papirologije i skrivenih naknada koje kod Vercon-a nema.

Vercon pozajmice kako iz realizirati

Vercon pozajmice možete realizirati na jednostavan način, preko interneta. Pronađite službenu Vercon stranicu i proučite uvjete koji se nude, te ako inače imate problema sa odobravanjem pozajmica kod banaka vjerujte na pravom ste mjestu. Vercon pozajmice su pravo rješenje za vas i pomoći će vam da riješite svoje financijske problema.

Potrebno je ispuniti zahtjev za pozajmicom online i priložiti potvrdu o redovitim primanjima i dokument za identifikaciju kao što je osobna iskaznica ili putovnica. Čak i ako ste u blokadi Vercon za vas ima rješenje i odobrit će vam pozajmicu u skladu sa vašim primanjima, jer vercon ima program pozajmica na ostatak primanja.

Ubrzo nakon što ispunite zahtjev koji ide odmah u obradu, dobit ćete u velikoj većini potvrdan odgovor i novac će ubrzo biti na vašem računu. Kod Vercon-a nema skrivenih naknada niti dodatnih troškova obrade kao što to zna biti slučaj kod banaka, a brzina i jednostavnost će vas ugodno iznenaditi.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb