Što je Ferratum

Što je Ferratum

Što je Ferratum i kako funkcionira?

Ferratum je financijska tvrtka koja nudi kratkoročne kredite za fizičke osobe. Tvrtka je osnovana 2005. godine u Finskoj, a danas posluje u 25 zemalja diljem svijeta, uključujući Hrvatsku.

Ferratum se ističe svojom brzinom i jednostavnošću u procesu odobravanja kredita, što je jedan od razloga zašto se sve više ljudi odlučuje za njihove usluge.

Ferratum funkcionira tako da klijenti mogu podnijeti zahtjev za kredit putem interneta ili mobilne aplikacije. Nakon što se prijave i dostave potrebne dokumente, Ferratum će u roku od nekoliko minuta procijeniti zahtjev i dati odgovor. Ako je zahtjev odobren, novac će biti uplaćen na račun klijenta u roku od 24 sata.

Krediti koje nudi Ferratum su kratkoročni, što znači da se vraćaju u roku od nekoliko tjedana ili mjeseci. Ova vrsta kredita je idealna za one koji trebaju novac za hitne situacije ili neplanirane troškove.

Ferratum nudi kredite u iznosima od 500 do 15.000 kuna, ovisno o potrebama klijenta.

Ferratum se ističe svojom jednostavnošću i brzinom u procesu odobravanja kredita. Nema potrebe za dugim čekanjem u redu u banci ili popunjavanjem složenih obrazaca. Sve se obavlja online, što štedi vrijeme i olakšava proces.

Također, Ferratum ne zahtijeva jamce ili hipoteke, što olakšava proces odobravanja kredita.

Uz sve to, Ferratum nudi fleksibilne uvjete otplate. Klijenti mogu birati između različitih opcija otplate, ovisno o svojim mogućnostima. Također, ako klijent ima problema s otplatom, Ferratum nudi mogućnost produženja roka otplate ili refinanciranja kredita.

Ukratko, Ferratum je financijska tvrtka koja nudi brze i jednostavne kratkoročne kredite za fizičke osobe. Njihov proces odobravanja kredita je jednostavan i brz, a krediti su fleksibilni i prilagođeni potrebama klijenata. Ako trebate novac za hitne situacije ili neplanirane troškove, Ferratum je jedna od opcija koju biste mogli razmotriti.

Kako se može dobiti kredit od Ferratuma?

Postupak podnošenja zahtjeva za kredit od Ferratuma je jednostavan i brz. Klijenti mogu podnijeti zahtjev putem interneta ili mobilne aplikacije. Prvi korak je stvaranje korisničkog računa na Ferratumovoj web stranici.

Nakon što se prijavite, trebate ispuniti obrazac za zahtjev za kredit. U obrazac trebate unijeti osobne podatke, informacije o prihodima i rashodima, te iznos i rok otplate koji želite.

Kada ste popunili obrazac, trebate dostaviti potrebne dokumente. Ferratum će vam zatražiti kopiju osobne iskaznice, dokaz o prihodima i izvadak iz banke. Ovi dokumenti su potrebni kako bi Ferratum mogao provjeriti vašu kreditnu sposobnost i odlučiti o odobrenju kredita.

Nakon što ste dostavili dokumente, Ferratum će u roku od nekoliko minuta procijeniti vaš zahtjev i dati odgovor.

Ako je zahtjev odobren, novac će biti uplaćen na vaš račun u roku od 24 sata.

Važno je napomenuti da Ferratum ne zahtijeva jamce ili hipoteke, što olakšava proces odobravanja kredita. Međutim, kako bi se osigurali od neplaćanja kredita, Ferratum će provjeriti vašu kreditnu sposobnost i financijsku stabilnost prije nego što odluči o odobrenju kredita.

Klijenti koji su već koristili usluge Ferratuma mogu podnijeti zahtjev za novi kredit putem mobilne aplikacije, bez potrebe za ponovnim popunjavanjem obrasca.

Aplikacija omogućuje brzo i jednostavno podnošenje zahtjeva te praćenje stanja otplate kredita.

Ukratko, postupak podnošenja zahtjeva za kredit od Ferratuma je jednostavan i brz. Klijenti mogu podnijeti zahtjev putem interneta ili mobilne aplikacije, te dostaviti potrebne dokumente. Ferratum će procijeniti zahtjev i dati odgovor u roku od nekoliko minuta. Ako je zahtjev odobren, novac će biti uplaćen na račun klijenta u roku od 24 sata.

Koje su prednosti korištenja usluga Ferratuma?

Korištenje usluga Ferratuma ima niz prednosti u odnosu na tradicionalne kreditne institucije. Jedna od glavnih prednosti je brzina u procesu odobravanja kredita. Klijenti mogu dobiti odgovor na svoj zahtjev u roku od nekoliko minuta, što je idealno za hitne situacije ili neplanirane troškove.

Još jedna prednost korištenja usluga Ferratuma je jednostavnost u procesu odobravanja kredita.

Nema potrebe za dugim čekanjem u redu u banci ili popunjavanjem složenih obrazaca. Sve se obavlja online, što štedi vrijeme i olakšava proces.

Ferratum nudi fleksibilne uvjete otplate, što je još jedna prednost korištenja njihovih usluga. Klijenti mogu birati između različitih opcija otplate, ovisno o svojim mogućnostima.

Također, ako klijent ima problema s otplatom, Ferratum nudi mogućnost produženja roka otplate ili refinanciranja kredita.

Još jedna prednost korištenja usluga Ferratuma je njihova dostupnost. Ferratum posluje u 25 zemalja diljem svijeta, uključujući Hrvatsku. Klijenti mogu podnijeti zahtjev za kredit putem interneta ili mobilne aplikacije, što je idealno za one koji nemaju vremena ili mogućnosti posjetiti banku.

Ferratum nudi kratkoročne kredite, što znači da se vraćaju u roku od nekoliko tjedana ili mjeseci.

Ova vrsta kredita je idealna za one koji trebaju novac za hitne situacije ili neplanirane troškove. Također, Ferratum ne zahtijeva jamce ili hipoteke, što olakšava proces odobravanja kredita.

Ukratko, korištenje usluga Ferratuma ima niz prednosti u odnosu na tradicionalne kreditne institucije. Brzina i jednostavnost u procesu odobravanja kredita, fleksibilni uvjeti otplate, dostupnost te kratkoročni krediti bez zahtjeva za jamcima ili hipotekama su samo neke od prednosti koje nudi Ferratum. Ako trebate novac za hitne situacije ili neplanirane troškove, Ferratum je jedna od opcija koju biste mogli razmotriti.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb