Solida pozajmice

Solida pozajmice

Što su solida pozajmice?

Online kreditiranje je zadnjih nekoliko godina postalo izuzetno popularno, posebice od kako je započela pandemija i mnoge su usluge prešle na internet. U današnje doba gdje živimo brzim tempom života, često nam se mogu dogoditi iznenadni troškovi koje nismo mogli predvidjeti, i u mnogim slučajevima se oni dogode upravo u trenutku kada ne stojite financijski najbolje. Zato Vam u toj situaciji mogu solida pozajmice jako dobro doći. Solida pozajmice se mogu veoma lako i brzo ugovoriti preko interneta, te pritom Vam u tom trenutku ne bude trebalo niti puno dokumentacije niti morate ispunjavati neke rigorozne uvjete i kriterije kao što je to česti slučaj kod banaka. Pozajmice su nenamjenske, što ukratko znači da možete s njima pokriti sve moguće troškove. Bez obzira je li Vam se pokvario automobil i morate ga odvesti mehaničaru ili ste pozvani na vjenčanje svoje najbolje prijateljice i nemate novca kako biste mladencima kupili vjenčani poklon.

Tko može ugovoriti solida pozajmice?

Solida pozajmice su dostupne za sve građane starije od 18 godina. Kod ugovaranja solida pozajmice, ne morate se brinuti oko ispunjavanja raznih uvjeta i kriterija. Kod kreditne kuće su stvari malo drugačije nego kod banke. Kod kreditne kuće, jedine uvjete koje morate ispunjavati kako bi Vam oni odobrili i isplatili pozajmicu, je da imate redovna mjesečna primanja te da Vaš tekući račun nije u blokadi ili pod zaštitom. Svatko može poslati svoj zahtjev za pozajmicu, bilo da ste student koji trenutno radi, zaposlenik na puno ili pola radnog vremena, ili ste već u mirovini. Osim što su uvjeti za odobrenje pozajmice minimalni, također je popis potrebne dokumentacije jednako minimalan. Sve što će vam trebati kod slanja zahtjeva kreditnoj kući za pozajmicu su vam Vaša važeća osobna iskaznica te kartica od Vašeg tekućeg računa. Cijela procedura slanja zahtjeva za pozajmicu se odvija preko web stranice od kreditne kartice, o čemu ćemo Vam više reći u sljedećem dijelu.

Kako ugovoriti solida pozajmice?

Kako biste mogli doći do solida pozajmice, prvo trebate im poslati svoj zahtjev. Na web stranice od kreditne kuće možete odmah na početku pronaći kreditni kalkulator preko kojega si možete izračunati anuitet, odnosno otplatni plan za vašu pozajmicu. Samo trebate odabrati željeni iznos solida pozajmice i odrediti si vremenski rok otplate. Zatim samo kliknete da Vam iskalkulira i ukoliko Vam to odgovara možete prijeći na sljedeći korak, a to je ispunjavanje prijavnog formulara. U prijavnoj formularu trebate navesti sve bitne osobne informacije koje Vas pita, kao što su to ime i prezime, adresa i slično. Naposljetku, kada ste to ispunili, morate im samo dostaviti skenove potrebne dokumentacije. Nakon što ste im poslali svoju prijavu, osoblje će Vam se obratiti u što kraćem vremenskom roku. Ako ste im poslali svoju prijavu za vrijeme njihovog radnog vremena, onda ćete dobiti odgovor već za 15 minuta. Po uspješnom odobrenju vašeg zahtjeva, odmah će Vam isplatiti cijeli iznos pozajmice na Vaš navedeni tekući račun.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb