Kupi jamstvo

Što znači kupi jamstvo?

Mnogi od nas su suočeni s potrebnom za viškom novca. Krediti su danas postali traženiji nego ikada prije, no oni su dostupni samo za one klijente koji zadovoljavaju zadanu kreditnu sposobnost. Rijetko tko danas ispunjava određene uvjete koje banka traži, osobito ako pričamo o iznosu plaće i ugovorima za rad. Što kada se pronađene u situaciji da vam je novac zaista potreban, no vaša kreditna ocjena nije dovoljna? Kreditna ocjena se može popraviti s jamcem koji će garantirati povratak vašeg kredita, no istina je da danas svi odbijaju biti jamci. Razlog?

Nesigurna financijska budućnost. Usluga kupi jamstvo vam nudi osiguranje jamca koji može pridonijeti vašoj kreditnoj sposobnosti. I dok vam navedeno možda zvuči nevjerojatno, kupi jamstvo je spasilo mnoge klijente od financijske propasti i omogućilo im potrebit novac. Uzimanje kredita uz navedenu uslugu vas može spasiti daljnjih zaduženja i nepotrebnih pronalaženja novih izvora za financiranje. Kupnja jamstva je danas standardna praksa u financijskom svijetu, i ona služi kao pomoć onima koji su se pronašli u nezavidnoj financijskoj situaciji.

Zašto je dobro razmotriti uslugu kupi jamstvo?

Ako se pitate zašto bi uzeli uslugu kupi jamstvo, odgovor je veoma jednostavan – dodatni plus na vašu kreditnu sposobnost. Ukoliko ste svjesni da niste sami niste dovoljno kreditno sposobni za podizanje kredita, usluga kupi jamstvo to može promijeniti. Sigurno se pitate kako na ovu uslugu gledaju banke ili kreditne agencije? Navedenim financijskim institucijama je jedino bitno da se kredit redovno otplaćuje, njih nije briga tko vam je jamac. Još jedan veliki plus navedene opcije je minimalna dokumentacija.

Kada za jamca uzmete prijatelja ili člana obitelji, postoje razne procedure kroz koje morate prolaziti. Kupnja jamstva će vam uštedjeti i vrijeme i novac. Osim navedenog, ne narušavate nikakve odnose između vas i prijatelja ili obitelji. Znamo kako jamstvo često može narušiti odnos između dvoje ljudi, a to se uz navedenu kupnju jamstva svakako izbjegava. Zašto je dobro razmotriti navedenu uslugu kupnje jamstva? Osim što vam štedi vrijeme i financije, čuva odnos između vas i vaših najmilijih od mogućih komplikacija.

Kako ostvariti uslugu kupi jamstvo?

Navedenu uslugu kupi jamstvo možete dobiti uz određenu naknadu u vašoj banci, no isto tako ju možete pronaći preko raznih web stranica koja se bave prodajom jamstva. Kako bi ostvarili navedenu uslugu biti ćete dužni ispuniti zahtjev i priložiti određenu dokumentaciju. Dokumentacija se sastoji od zadnjih platnih lista kako bi se sveukupno odredila vaša platežna moć. Osim navedenog, banke i određene kreditne agencije će provjeravati vašu financijsku prošlost kako bi se ustanovilo da li ste imali problema s vračanjem određenih financijskih dugova.

Usluga kupi jamstvo se nudi klijentima koji predstavljaju minimalni rizik i urednim platišama. Ukoliko razmatrate uzimati navedenu uslugu, najbolje da se raspitate na više strana kako bi ostvarili najpovoljniji dogovor. Zašto je dobro razmotriti više opcija kupnje jamstva? Naknade se mogu bitno razlikovati, što vam je veoma bitno ako želite uštedjeti novac. Važno je naglasiti kako je navedena usluga relativno nova na Hrvatskom financijskom tržištu, no dobro ju je razmotriti ukoliko vam je potrebna bolja ocjena kreditne sposobnosti.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb