Krediti za zaposlene na određeno

Krediti za zaposlene na određeno

Krediti za zaposlene na određeno, kako ostvariti kredit ako nemate odgovarajući ugovor o radu

Krediti su danas postali nužna financijska potreba. Neovisno o tome kakav kredit dižete i na koliko, banke će od vas tražiti određene uvjete koje morate ispunjavati kako bi bili proglašeni kreditno sposobnima. Jedna od najvećih stavki pri odobravanju kredita u banci je ugovor o radu određenog klijenta, njegova primanja, i njegov poslodavac. Krediti za zaposlene na određeno su mogući u određenim bankama, no pojedini strogi kriteriji i dalje ostaju. Prema statistikama, više od 40% Hrvatske ima ugovor na određeno vrijeme, što bankama predstavlja rizik za odobrenje.

I dok otkaz mogu dobiti i radnici koji su na neodređeno i određeno, banke se odlučuju odobravati kredite samo onima koji imaju ugovor na neodređeno, veća primanja, dobrog i stabilnog poslodavca. Što ako pripadate u drugu skupinu, u skupinu radnika koji imaju ugovor na određeno ili rade sezonski? Tada kredit u banci možete ostvariti jedino ako kod poslodavaca radite 12 mjeseci bez prekida. Što ako ne ostvarujete navedeno? U tom slučaju, istražite ponudu krediti za zaposlene na određeno kod kreditnih kuća i ovlaštenih zajmodavaca.

Krediti za zaposlene na određeno, ostvarite kredit po najpovoljnijim uvjetima

Bankarski krediti su u zadnje vrijeme postali pravi luksuz, što pokazuje i sve veća potražnja za alternativnijim oblicima kreditiranja. Statistike pokazuju kako se sve više građana okreče kreditnim kućama koje imaju drugačiju politiku poslovanja. Razlog? One osluškuju potrebe kreditnog tržišta i reagiraju u skladu s njime. Mnoge kreditne kuće u svojoj ponudi imaju krediti za zaposlene na određeno. Kako definirati navedeni kredit? Riječ je o brzom, gotovinskom, nenamjenskom kreditu koji se odobrava bez obzira na kreditnu sposobnost klijenta.

U ovome primjeru odobravanja navedenog kredita, zajmodavcu je bitno da imate redovita mjesečna primanja uz koje ćete vratiti posuđeni novac. Za što se mogu zatražiti krediti za zaposlene na određeno? Pošto je riječ o nenamjenskom obliku kredita, on se može iskoristiti za bilo kakvu potrebu, bez dodatnog objašnjavanja. Tko sve može zatražiti navedeni kredit? Svi punoljetni građani koji su zaposleni na određeno i koji imaju redovita mjesečna primanja. Za odobravanje navedenog kredita nije bitno koliko ste dugo u radnom odnosu s poslodavcem, već je jedino bitno da imate dovoljna primanja s kojima ćete otplaćivati kredit.

Krediti za zaposlene na određeno, isplata kredita u roku od 24 sata

Za razliku od bankarskih kredita, krediti za zaposlene na određeno preko kreditnih kuća od vas traže samo 10-ak minuta vašeg vremena. Kako bi ostvarili željenu isplatu, morate odraditi proces apliciranja i odobrenja. Od kuda krenuti? Kada odaberete kreditnu kuću ili zajmodavca od kojeg želite navedeni kredit, tada je potrebno zatražiti kredit. Krediti za zaposlene na određeno se ostvaruju na isti princip kao i svaki brzi kredit. Preko kreditnog kalkulatora odabirete visinu kredita i rok otplate (50 – 4000 EUR, 15 dana – 18 mjeseci rok otplate). Ispunjavate zahtjev za kredit koji se sastoji od unašanja osobnih podataka, odgovora na par pitanja i prilaganja potrebne dokumentacije.

Zahtjev zaključujete s prihvaćanjem politike poslovanja i šaljete svoju ponudu zajmodavcu. Kada odredite željeni iznos i rok otplate, kreditni kalkulator će vam približno izračunati i moguće vrijeme isplate, točnije, javljanje zajmodavca. Zajmodavac će vam se javiti nakon što je provjerio vaš zahtjev, a navedeno može biti unutar par minuta ili u roku od 24 sata. Kod odobrenja, na mail zaprimate ugovor koji je potrebno potpisati kako bi se ostvarila isplata, dok kod odbijenice dobivate obrazloženje zašto ste odbijeni.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb