Krediti za blokirane

Krediti za blokirane

Krediti za blokirane što su

Krediti za blokirane su krediti koje osobe u blokadi mogu bez problema dobiti jer se kod ovakvih kredita ne provjerava kreditna sposobnost niti kreditna povijest. Osoba može imati blokirani račun i kod ovakvih kredita to neće imati utjecaja na odluku kreditora o dobivanju kredita. Iako se osobe koju su blokirane nalaze u registru banaka i na popisu su osoba koje kod banaka ne mogu dobiti kredit upravo zato što su blokirani nekom ovrhom ili drugim oblikom prisilne naplate.

Krediti za blokirane su upravo namijenjeni osobama koje su na crnim listama kod banaka zbog blokade koju imaju na svom računu. Krediti koji se odobravaju u ovakvim slučajevima nisu u velikim iznosima i nisu na dugi rok otplate, u većini slučajeva do godine dana, pa je i rizik naplate za kreditore mali. Zapravo kreditori snose rizik neotplate ili neredovite otplate, no zato su uvijek otvoreni za drugačiji plan otplate predložiti dužniku koji neredovito otplaćuje rate kredita.

Krediti za blokirane uz isplatu u gotovini

Da li ste znali da možete dobiti kredit uz isplatu u gotovini? To je moguće i to će svakako obradovati osobe koje imaju blokirane račune. Upravo krediti za blokirane koji i jesu namijenjeni osobama u blokadi, te bi svaki novac koji dođe na blokirani račun bio oduzet u cilju naplate ovrhe i ta osoba ne bi od kredita dobila ili ništa ili ne bi dobila cijeli iznos kada bi joj kredit bio uplaćen na blokiran račun.

Stoga je opcija isplate kredita u gotovini za blokirane osobe idealna opcija jer tada će moći raspolagati novcem od kredita na način kako žele i za što im je potreban kredit. Isplatom u gotovini blokirana osoba dolazi do potrebnih novčanih sredstava, koja u konačnici može djelomično usmjeriti, uplatiti i na blokirani račun kako bi smanjila dugovanje koje ima na blokiranom računu.

Krediti za blokirane koji se isplaćuju u gotovini se mogu otplaćivati također u gotovini, ali i uplatnicom u pošti, bankama i drugim mjestima gdje se uplate mogu vršiti putem uplatnica. Uplatnica će ujedno biti i dokaz da se kredit uredno vraća prema dogovorenom otplatnom planu.

Krediti za blokirane kako ih pronaći

Krediti za blokirane se mogu vrlo lako pronaći na internetu ili preko oglasnika. Ako tražite preko interneta u internetsku tražilicu upišite krediti za blokirane, te će vam se pojaviti popis web stranica kreditora koji upravo omogućavaju kredite za blokirane osobe.

Nakon što otvorite stranicu provjerite tko stoji iza te stranice, pa ukoliko ste sigurni da želite nastaviti dalje ispunit ćete zahtjev za odobravanje. Kredit za blokirane se može dobiti na ovakav način vrlo brzo i jednostavno jer u cijelom postupnu nema provjera kreditne sposobnosti i kreditne povijesti. U zahtjevu ćete trebati navesti svoje osobne podatke, kontakt telefon, mail, te poslati dokument kojim ćete dokazati svoj identitet, osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Odgovor i to potvrdni ćete dobiti vrlo brzo i dogovorit ćete se o načinu isplate koji u velikoj većini i jest u gotovini jer osobe koje su blokirane najčešće odaberu isplatu u gotovini. No, moguće je dogovoriti i isplatu kredita na zaštićeni račun koji vam nitko ne smije dirati.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb