Krediti bez hroka

Krediti bez hroka

Što su krediti bez HROKa

Zasigurno ste se susreli barem jedno u životu ili čuli za HROK, da pojasnimo to je centralni registar koji služi bankama, kreditorima i financijskim institucijama poput kartičnih tvrtki, leasing tvrtki i drugih za provjeru vaše kreditne sposobnosti i da dobiju uvid da li ste redovni platiša ukoliko ste već prije dizali kredit ili leasing, te da li uredno otplaćujete i rate kredita, troškove po kreditnim karticama i slično. Zapravo postoje dva registra od kojih je jedan o urednim platišama, a drugi vodi evidenciju o neurednim platišama.

Ukoliko pripadate skupini koja se nalazi u registru neurednih platiša, a potreban vam je kredit, onda će vas zanimati kako se mogu realizirati krediti bez HROKa. Postoje kreditori koji za određene kredite koji nisu u velikim iznosima odobravaju bez provjere vaše kreditne sposobnosti i vaše kreditne povijesti. To su krediti bez HROKa i to su krediti na manje iznose i na kraće rokove otplate. Upravo zbog toga što se ne provjerava kreditna sposobnost određeni su manji iznosi kredita i kraći rokovi otplate kako bi se minimizirao rizik od neotplate kredita.

Krediti bez HROKa kako ih realizirati

Krediti bez HROKa se mogu realizirati ili online što je brže i jednostavnije, ali i odlaskom u poslovnicu u dogovoreno vrijeme na sastanak sa bankarom ili financijskim stručnjakom kreditne tvrtke. Ako više volite dogovaranje o kreditu uživo otići ćete u poslovnicu i sve dogovoriti na licu mjesta.

No, krediti bez HROKa se mogu dogovoriti i zatražiti i online. Trebate pronaći kreditora koji odobrava ovakve vrste kredita za iznos koji je vama potreban na webu. Proučite uvjete koje kreditor daje za odobravanje ovakvih kredita, možete ček usporediti i nekoliko njih i odabrati za vas najpovoljniju varijantu.

Usporedite kamatne stope, rokove otplate, da li se traži osiguranje naplate, da li postoje naknade i troškovi obrade kredita, što je potrebno od dokumentacije jer u pravilu bi vas trebali tražiti samo osobnu iskaznicu radi utvrđivanja identiteta i provjere podataka. Uvjeti se mogu razlikovati, stoga koristite se kreditnim kalkulatorima koji se nude danas na svakoj online stranici koja se bavi kreditiranjem.

Krediti bez HROKa uvjeti i prednosti

Uvjeti pod kojima se odobravaju krediti bez HROKa su u pravilu jednaki tržišnoj situaciji što se tiče kamatnih stopa jer se one kreću između 5% do 7% u normalnim tržišnim uvjetima. Ono što treba znati je da se iznosi kredita za ovakvu vrstu kredita ne odobravaju u višim iznosima, već su to u pravilu manji iznosi kredita. Također, treba biti svjestan da se kod ovakvih kredita ograničavaju rokovi otplate jer se time smanjuje rizik u slučaju neplaćanja rata na vrijeme ili neplaćanja uopće. Čak i kada niste dali nikakav instrument osiguranja naplate postoje sudski mehanizmi prisilne naplate, stoga je bolje držati se plana otplate.

Prednosti koje krediti bez HROKa imaju su svakako to da se ne provjerava kreditna povijest i kreditna sposobnost osobe koja traži kredit. Stoga osobe koje su nezaposlene, privremeno nezaposlene, blokirane osobe, studenti, umirovljenici, osobe sa manjim primanjima čija je kreditna sposobnost niža imaju šanse dobiti traženi kredit i potreban novac.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb