Kratkoročna pozajmica

Kratkoročna pozajmica

Kratkoročna pozajmica što je

Kratkoročna pozajmica je pozajmica novca koji se uzima na kratak rok koji je obično najdulje do godine dana, iako mogu biti i do 18 mjeseci. O iznosima i rokovima kratkoročnih pozajmica ovise uvjeti koje kreditori ovakvih pozajmica daju. Svakome se dogodilo barem jednom da je na kraći rok ostao bez novca ili se dogodio neki izvanredni trošak koji nije mogao biti predviđen. No, možda vam treba kratkoročna pozajmica samo da bi ostvarili putovanje iz snova, ali možda i da bi platili troškove svadbe.

Kratkoročne se pozajmice dogovaraju danas online, bez puno papirologije, bez jamaca ili drugih oblika osiguranja naplate. Kreditna sposobnost s obzirom da se radi o malim iznosima i kratkim rokovima nije predmet provjere kao ni kreditna povijest. Proces od trenutka predaje zahtjeva online do dobivanja novca može biti samo petnaestak minuta ako zahtjev predajete u radnom vremenu. No, ako zahtjev predajete neradnim danom, zahtjev će biti obrađen sljedeći radni dan koji slijedi.

Kratkoročna pozajmica kome je namijenjena

Kratkoročna pozajmica je namijenjena svima kojima je hitno potreban novac neovisno zbog čega je novac hitno potreban. Ovakve pozajmice se odobravaju vrlo brzo i pojednostavljenim postupkom upravo zato što osobama hitno treba novac.

Za novac koji dobijete ne morate pravdati računima već sa njime možete raspolagati za što god vam je potreban. Kratkoročna pozajmica je namijenjena svima kojima je potrebno da premoste financijski jaz, na primjer ako im se dogodio neki nepredviđeni trošak, ali i ako je novac potreban za neko putovanje ili skupi poklon.

Čak i da vam je novac potreban za plaćanje zaostalih režija, možete uzeti kratkoročnu pozajmicu i na taj način se riješiti dugovanja, te u dogovorenom roku otplaćivati pozajmicu unutar nekog kratkog roka do najduže godine dana. Upravo u situacijama kada vam je hitno potreban novac, a ne želite posuđivati od prijatelja ili obitelji kratkoročne pozajmice su pravo rješenje za svakoga kome je hitno potreban novac za namirenje troškova.

Kratkoročna pozajmica kako do realizacije

Kratkoročna pozajmica se može realizirati na vrlo brz i jednostavan način online. Sve što trebate je na internetu prvo pronaći kreditora za kratkoročnu pozajmicu, te ispuniti zahtjev sa svojim osobnim podacima koa što su ime i prezime, kontakt telefon, mail, broj IBAN računa, iznos koji želite pozajmiti, te navesti rok na koji pozajmicu želite otplaćivati.

Prethodno ste provjerili na nekoliko mjesta uvjete i odabrali najpovoljniju varijantu za sebe što se tiče kamatnih stopa, rokova otplate, instrumenata osiguranja plaćanja, te ukoliko imate problema sa kreditnom sposobnosti ili ste blokirani da prihvaćaju i ovakve situacije.

Na web stranicama uglavnom imate sve informacije dostupne prije nego ispunite zahtjev i pošaljete ga kreditoru. Zahtjev nakon što pošaljete odmah ide u obradu i vrlo brzo ćete dobiti odgovor da lije vaša kratkoročna pozajmica odobrena ili nije. U velikoj većini slučajeva s obzirom na male iznose i kratak rok otplate se odobravaju pozajmice bez većih provjera i dodatne papirologije, te je novac na vašem računu ubrzo nakon slanja zahtjeva.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb