Kako do novca

Kako do novca

Kako do novca kada vam je hitno?

Posljednjih godina pitanje “Kako do novca” je postalo najtraženije pitanje prema statistikama internet pretraživanja. Vjerujemo kako ne trebamo nabrajati razloge navedenome. Pandemija, recesija, inflacija – ekonomske posljedice su pogodile svakoga. Kako do novca? Najčešće imamo sljedeće opcije na raspolaganju: Dodatan posao, pitati najbliže za pozajmicu, odlazak u banku i podizanje novaca u obliku pozajmice, zajma ili kredita, ostvarivanje brze online isplate. Dodatan posao će nam svakako donijeti najveću zaradu, no morate se zapitati da li možete tako funkcionirati – da neprestano radite kako bi si mogli priuštiti živjeti.

Pozajmljivanje novaca od najbližih je uvijek najsigurnija opcija, no treba se uzeti u obzir mogućnost narušavanja odnosa ukoliko se novac na vrati u određenom roku. Banke često slove kao najbolja solucija kada je u pitanju novac, no treba imati na umu da nije svatko kreditno sposoban i da banka ima određene uvjete i granice. Ostaju nam brzi oblici financiranja – brze pozajmice, brzi zajmovi ili brzi krediti. Navedena opcija je zadnjih godina doživjela pravi procvat na hrvatskom tržištu kredita, a sve zahvaljujući njihovoj jednostavnosti i brzini.

Kako do novca preko online zajmodavaca?

Brz novac u teoriji zvuči odlično, no što je s praksom? Mnogi se boje ovakvog oblika posuđivanja novaca jer smatraju da je riječ o financijskim prevarama. Tko su zapravo online zajmodavci? Online zajmodavci koji vam pozajmljuju novac su kreditne agencije ili ovlašteni zajmodavci. Riječ je o financijskim institucijama koje posluju pod burnim okom HNB-a, što znači da ste kao klijent u potpunosti zaštićeni. Naravno, prevaranti postoje, no postoji i način kako se ograditi od njih. Kako do novca preko online zajmodavca?

Da bi ostvarili brze oblike financiranja, vi morate biti punoljetan građanin s redovitim mjesečnim primanjima i otvorenim računom u banci. Nad vama se ne vrše nikakve provjere, ne traži se kreditna sposobnost. Od vas se jedino očekuje da ukoliko posudite pozajmicu, zajam ili kredit da se oni vrate prema određenom otplatnom roku. Zašto su zajmodavci najbolji odgovor na pitanje kako do novca? Brzo i jednostavno online apliciranje, minimalna dokumentacija, moguća isplata već isti dan.

Kako do novca i koliko novca možemo posuditi online putem?

Odgovor na navedeno pitanje će ovisiti o vašim financijskim potrebama. Brze pozajmice, brzi zajmovi i krediti dolaze u raznim iznosima i rokovima otplate. Važno je naglasiti kako sve navedeno pripada u skupinu nenamjenskog oblika kreditiranja, te kako je često riječ o kratkoročnim rokovima otplate. Pozajmicu, zajam ili kredit preko zajmodavca možete zatražiti za bilo kakvu potrebu. Okvirno gledajući, možete posuditi od 40 do 4000 EUR, rok otplate može biti od 15 dana do 18 mjeseci. Važno na naglasiti da kao novi klijent određene kreditne agencije ili ovlaštenog zajmodavca vi nemate pravo na isplatu 4000 EUR, već vam se maksimalno kao novom klijentu nudi 400 EUR.

Dogovori sa zajmodavcima su mogući, no ovo je neka opća politika poslovanja. Sada kada znate kako do novca, potrebno je postaviti pitanje što vam je sve potrebno za njegovu realizaciju? Kako do novca put započinje na web stranici odabranog zajmodavca. Tamo je bitno slijediti sve upute i kreirati svoji zahtjev koji ćete poslati na obradu svome zajmodavcu. Kolike su mogućnosti da ostvarite isplatu? Velike, no samo pod uvjetom da dostavite zajmodavcu sve potrebne informacije. Zatražite svoji brzi zajam još danas i postanite dio zadovoljnih klijenata koji su brzo i jednostavno riješili svoje financijske probleme.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb