Ferratum bank

Ferratum bank

Ferratum bank ponuda

Ferratum bank pripada u vodeće kreditne institucije današnjice. Osnovana je 2005 godine i svoju prisutnost bilježi u preko 20 zemalja. Njihova misija je sasvim jednostavna – žele revolucionizirati proces dobivanja brzih usluga kreditiranja i omogućiti svakom klijentu brzu i sigurnu isplatu. Za njihove financijske proizvode možete se prijaviti online putem, i u samo nekoliko minuta dobiti odobrenje i isplatu na račun. Važno je naglasiti kako je Ferratum bank nosioc FCA (Financial Conduct Authority) licence i da je član CFA-e. Trenutno bilježe 2 milijuna aktivnih korisnika brzih usluga kreditiranja diljem svijeta, i taj broj neprestano raste. Što navedeni zajmodavac može ponuditi?

Iz ponude bi izdvojili sljedeće: Ferratum micro loan – Riječ je o kratkoročnim zajmovima koji dolaze u iznosima od 39.47 EUR do 394.66 EUR s rokovima otplate od 15 do 30 dana bez kamata. Beskamatni krediti su najveća prednost navedenog zajmodavca i oni se najčešće isplate osobama koje žele brzo financijsko rješenje bez duge obveze otplate. Ferratum plus loan – Veći krediti koji imaju dulje rokove otplate. Dostupan je iznos do 1315.52 EUR s rokom otplate do jedne godine. Iznos efektivne kamatne što će u slučaju navedenog kredita iznositi maksimalno 8.53%. Važno je naglasiti kako navedeni zajmodavac ne donosi skrivene troškove niti naknade.

Ferratum bank proces prijava i uvjeti

Podnošenje zahtjeva za ostvarivanjem brzih opcija kreditiranja je sasvim jednostavan. Zahtjev se može podnijeti preko osobnog računala, mobitela ili tableta. Sve što trebate napraviti je na početnoj stranici Ferratum bank odabrati koliko novaca vam je potrebno i koji rok otplate želite, te kliknuti na “Prijava”. Postojeći klijenti se mogu prijaviti preko postojećeg računa, dok novi korisnici moraju kreirati osobni račun. Prvi korak se odnosi na unos osobnih podataka poput imena i prezimena, mail adrese, OIB-a i broja mobitela.

Slijedi korak prilaganja potrebne dokumentacije – IBAN broj za isplatu, preslika osobne iskaznice, fotografija vašeg lica uz osobnu iskaznicu. Dokumentaciju možete priložiti preko web stranice, mail adrese ili WhatsApp-a. Nakon što ste ispunili zahtjev, šaljete ga na odobrenje. Ferratum bank će vam se povratno javiti u najkraćem mogućem roku. Pri odobrenju isplate, dužni ste potpisati ugovor o kreditu. Nakon što zajmodavac zaprimi potpisani ugovor i vašu potvrdu o jamstvu, slijedi isplata na vaš račun. Tko sve može zatražiti navedeni oblik financiranja? Ovakav oblik financiranja mogu zatražiti svi građani koji su punoljetni i koji imaju redovne mjesečne isplate na svoji račun.

Ferratum bank prednosti i nedostaci

Ferratum bank iskustva su uglavnom zaista pozitivna. Klijenti najviše cijene jednostavnost prijave i odobrenja, kao i brzinu isplate. Jedina stvar na koju se mnogi klijenti žale je visoka cijena jamstva za kredit, i njega je obavezno ugovoriti sa zajmodavcem ukoliko nemate vlastitog jamca. Koje su prednosti i nedostaci Ferratuma? Ferratum bank kao zajmodavac ima mnogo prednosti: Zajmodavac koji ima više od 10 godina iskustva na tržištu kredita, brza prijava kao i odobrenje i isplata, jednostavan proces apliciranja, manjak papirologije i jednostavno prilaganje potrebne dokumentacije, dostupna služba za korisnike koja vam može pomoći kod nedoumica, mogućnost podizanja navedenih kreditnih usluga bez naknadnih kamata, troškova ili naknada.

Unatoč svojim brojnim prednostima, navedeni zajmodavac ima sljedeće nedostatke: Nedovoljna ponuda brzih pozajmica, obavezno jamstvo koje je poprilično skupo. Prije uzimanje pozajmice, zajma ili kredita važno je biti upućen u vlastito financijsko stanje kako se ne bi javile komplikacije prilikom otplate usluge. Ukoliko imate dodatna pitanja koja su vezana za navedenog zajmodavca, tada odgovore možete potražiti na njihovoj službenoj web stranici ili preko poziva korisničkoj službi koja je uvijek dostupna.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb