Extra brzi zajam

Extra brzi zajam

Extra brzi zajam, brzi zajam za hitne slučajeve

Financijski problemi nisu više nepoznanica u današnjem svijetu. Nažalost, sve više ljudi se nalazi u situaciji kada su primorani tražiti dodatni izvor novaca kako bi pokrili osnovne troškove života. Kako doći do novca onda kada vam je on zaista potreban? Odgovor može biti extra brzi zajam. O kakvom zajmu je zapravo riječ? Extra brzi zajam pripada u kreditnu ponudu kreditnih kuća i ovlaštenih zajmodavaca. Riječ je o brzom, nenamjenskom obliku kredita koji služi za rješavanje hitnih slučajeva.

Nenamjenska priroda navedenog zajma znači da ga možete iskoristiti za bilo kakvu potrebu, bez objašnjavanja zašto. Tko sve može zatražiti brzi zajam? Navedeni oblik financiranja je dostupan za sve punoljetne građane koji imaju redovita mjesečna primanja i otvoren tekući račun. Za što se brzi zajmovi najčešće podižu? Svatko ima svoje osobne razloge zašto podiže navedeni zajam, no oni se najčešće podižu kako bi se podmirili određena dugovanja ili troškovi, za preuređenja ili popravke, polaganje vozačkog ili kupnju vozila, medicinske troškove, putovanja i slično.

Extra brzi zajam, ostvarite isplatu u samo par klikova mišem

Za razliku od klasičnih bankarskih zajmova, extra brzi zajam od vas ne traži more papirologije, ovjere, kreditnu sposobnost, odlazak u poslovnicu. Brzi zajmovi se ostvaruju putem interneta, uz minimalnu dokumentaciju i samo 10-ak minuta vašeg vremena. Kako se ostvaruje extra brzi zajam? Da bi ostvarili ovakvu vrstu zajma, potrebno je pronaći odgovarajuću ponudu i zajmodavca. Najbolje je odlučiti se za ponudu određene kreditne kuće ili ovlaštenog zajmodavca. Što onda? Nakon odluke, slijedi proces realizacije. Od vas se traži da putem kreditnog kalkulatora odaberete visinu zajma i rok otplate.

Ovdje će vam se prilikom izračuna jasno pokazati svi naknadni troškovi vezani za zajam, što znači da se ne morate bojati sakrivenih troškova. Sljedeći korak se odnosi na ispunjavanje online zahtjeva u kojeg unašate svoje osobne podatke. Slijedi prilaganje tražene dokumentacije u obliku preslike osobne, tekućeg računa i platnih lista. Za kraj morate pristati na uvjete poslovanja zajmodavca i poslati zahtjev na obradu. Vaš zahtjev za zajmom će se obraditi u najkraćem roku mogućem, u svega par minuta ili najkasnije u roku od 24 sata od prijave.

Extra brzi zajam, imajte novac na računu već danas

Da li ćete novac na svome računu vidjeti danas ili najkasnije sutra ovisi o vama i vremenu prijave. Iako se za extra brzi zajam možete prijaviti bilo kada i bilo gdje, zahtjevi će se obrađivati u radnom vremenu odabranog zajmodavca. Kako izgleda proces isplate na račun? Nakon što vam se zajmodavac javi povratno, on može odobriti ili odbiti vaš zahtjev. Kod odobrenja, na mail adresu zaprimate e ugovor koji je potrebno potpisati i dostaviti zajmodavcu prije isplate. Kada je ugovor potpisan s obje strane, slijedi isplata na vaš tekući račun.

U slučaju da ste odbijeni, tada ćete dobiti obrazloženje zašto. Mnogi klijenti budu odbijeni radi nepravilno popunjenog obrasca, ili radi nerealno visokog traženog iznosa. I dok se za extra brzi zajam ne vrše velike provjere, minimalne provjere su i dalje prisutne. Kako bi si osigurali isplatu, svakako obratite pažnju na popunjenost zahtjeva, kao i da tražite zajam koji je unutar vaših financijskih mogućnosti.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb