E pozajmica

E pozajmica što je

E pozajmica raširen naziv za online pozajmice do kojih građani mogu doći preko web stranica banaka i kreditno financijskih tvrtki koje se bave kreditiranjem. Na ovaj način možete od predaje zahtjeva do finalnog koraka dobivanja novaca na vaš račun sve odraditi online. U pravilu se radi o pozajmicama manjih iznosa ovisno o kreditoru koji odobrava takve vrste pozajmica, no u pravilu iznosi su do maksimalno 5000 EUR, ali mogu se pronaći i kreditori koji na ovakav način daju i više iznose.

Kompletan proces, dakle od trenutka predaje zahtjeva, zaprimanja zahtjeva za pozajmicom, obrade zahtjeva, odobravanja zahtjeva, te finalno slanja novaca na vaš račun sve se obavlja online. Kao i kod drugih stvari koje se odvijaju online tako su i pozajmice dobile ovakav popularan naziv E pozajmica.

U današnje vrijeme doista možete sve kupovati i dogovarati usluge putem interneta, pa tako i posuđivati novac kao veće ili manje pozajmice i to od banaka, ali i od kreditno financijskih tvrtki.

E pozajmica kako pronaći povoljnu

Prvo što uopće trebate je na webu pronaći stranice banaka ili kreditnih tvrtki koje se bave online davanjem E pozajmica. Kada ih pronađete nekoliko prvo provjerite da je web stranica službena stranica postojeće tvrtke koja je ovlaštena za kreditiranje. Usporedite uvjete nekoliko ponuđača.

Svakako ćete usporediti kamatne stope, rok otplate, potrebnu dokumentaciju, provjeriti da li postoje naknade za odobravanje pozajmica, traži li se kakvo osiguranje plaćanja. Ono što vam je najvažnije je da odredite iznos novca koji možete plaćati na mjesečnoj razini za otplatu rate. Sve to možete uz pomoć kreditnog kalkulatora u koji ćete upisati iznos pozajmice koja vam treba, te rok otprilike na koji želite otplaćivati.

Kreditni kalkulator će vam izračunati uz ponuđenu kamatnu stopu iznos mjesečne rate za otplatu E pozajmica. Postupak možete ponoviti na svakoj od pronađenih web stranica jer gotovo sve stranice imaju kreditni kalkulator kako bi smanjili broj obrada zahtjeva ukoliko građani šalju samo informativno upite. Na ovaj način ćete i vi dobiti informacije koje su vam potrebne i cijeli postupak se ubrzava nakon što predate zahtjev.

E pozajmica prednosti

Prednosti koje E pozajmica ima u odnosu na klasične pozajmice za koje trebate otići u poslovnicu jer ušteda vremena, pojednostavljen postupak kod obrade i odobravanja. Na vrlo jednostavan i brz način možete ispuniti zahtjev za pozajmicom online, te ga poslati online uz potrebnu dokumentaciju ako je dokumentacija potrebna.

Zahtjev E pozajmica se odmah zaprima i stavlja u obradu automatizmom ukoliko ste pravilno popunili zahtjev i dostavili potrebne dokumente. S obzirom da se sve obrađuje bez gubljenja vremena odlascima u poslovnice, te u pravilu financijski stručnjaci koji zaprimaju zahtjeve iste odmah i obrađuju.

Ukoliko udovoljavate uvjetima koje je kreditor postavio ubrzo će vam stići informacija da je vaša pozajmica odobrena i novac će vam biti na računu u vrlo kratkom periodu, što bi vas moglo ugodno iznenaditi. Uz sve to nema skrivenih naknada, ovjera kod javnog bilježnika, troškova obrade i slično jer je sve transparentno vidljivo na web stranici i opće uvjete možete detaljno proučiti i uvjeriti se da mala slova ne skrivaju dodatne troškove.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb