Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika, kakve su to pozajmice

Naišli ste na oglas Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika što nije uobičajeni način pozajmljivanja novca. Nalazite se u financijskim problemima, te vam je novac hitno potreban. Uz sve to nakon neuspjelih pokušaja u bankama obeshrabreni ste tražiti opet pozajmicu u bankama jer možda vaša kreditna sposobnost nije zadovoljavajuća ili ste blokirani na svom računu nekom ovrhom, možda ste i nezaposleni. U svakom od ovih navedenih slučajeva ćete teško dobiti pozajmicu od banaka ili kreditnih tvrtki koje provjeravaju ne samo kreditnu sposobnost, već i kreditnu povijest.

Oglas Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika vas je zainteresirao upravo za to što ne morate pravdati svoju kreditnu sposobnost. No, ono što trebate znati kod ovakvog pozajmljivanja novca ovjeravate dokument kod javnog bilježnika da ćete otplaćivati uredno rate pozajmice, te će u dokumentu biti navedeno da za urednu otplatu odgovarate svojom imovinom, pokretnom ili nepokretnom. To znači da u slučaju neredovite otplate kreditor može pokrenuti proces prisilne naplate na način da se može naplatiti iz vaše imovine.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika za građane

Naslov oglasa Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika privukao vam je pažnju i nastavili ste čitati oglas jer vam se uvjeti čine povoljnima. Banke su vas odbile jer ste možda prezaduženi, blokirani ili nezaposleni, a vama je hitno potreban novac. Novac koji pozajmljujete na ovaj način ne morate pravdati računima jer zapravo ovo je nenamjenski oblik kreditiranja.

Novac koji vam je potreban možete dobiti ako se javite na oglas Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika bez kreditnih provjera i kompliciranja sa platnim listama i potvrdama poslodavca.

Kako smo već naveli budite svjesni da potpisivanjem ugovora o pozajmici kod javnog bilježnika zapravo dajete oblik zaloga svoje imovine u financijskom obliku, pokretne i nepokretne imovine, ovisno o iznosu pozajmice. Ukoliko je iznos ovakve pozajmice malen sigurno nećete dati u zalog nekretninu, već pravo zapljene vašeg bankovnog računa. Ako je ovo jedini način da biste dobili pozajmicu provjerite dobro i sitna slova na ugovoru koji potpisujete kod javnog bilježnika.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika za poduzetnike

Oglasi poput Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika nisu namijenjeni samo građanima, već i poduzetnicima koji mogu biti obrti, tvrtke, udruge. Kreditori koji daju ovakve oblike pozajmica jednako surađuju i sa građanima i sa poduzetnicima. Poduzetnici u svom poslovanju mogu imati potrebe da podmire svoju trenutnu nelikvidnost, te ugovore pozajmicu uz ovjeru kod javnog bilježnika.

Uvjeti za poduzetnike su isti ili slični kao i za građane jer kreditori koji su dali oglas Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika ne rade razlike između svojih klijenata. Što se tiče kamatnih stopa, rokova otplate uvjeti su isti, osiguranje naplate će biti ugovor koji će biti ovjeren kod javnog bilježnika. Ovaj ugovor će služiti kao osiguranje kreditoru koji daje pozajmicu u slučaju ne plaćanja rata otplate ili neurednog plaćanja.

Ugovor koji je ovjeren kod javnog bilježnika zakonska je osnova koja na sudu predstavlja temelj za prisilnu naplatu ako poduzetnik ne otplaćuje pozajmicu ili neuredno plaća rate pozajmice.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb