Brzi zajam na rate

Brzi zajam na rate

Što je brzi zajam na rate

Brzi zajam na rate je zajam koji možete dobiti na vrlo brz i jednostavan način, a otplata zajma se dogovara na rate. Prilikom odabira kreditora svakako provjerite kakva je otplata dogovorenog zajma. Sa kreditorom kod brzog zajma na rate možete dogovoriti različite modele otplate rata. Brzi zajmovi su uobičajeno zajmovi manjih iznosa i na kraći rok otplate, stoga unutar tog roka otplate možete ugovoriti da brzi zajam otplaćujete na mjesečnoj bazi ukoliko je rok otplate duži od mjesec dana.

No, rate možete dogovoriti i da ih otplaćujete svaka dva mjeseca, kvartalno, pa čak možete dogovoriti otplatu na kraju roka za otplatu odjednom u jednoj rati. U takvim slučajevima sav rizik je na kreditoru koji do kraja otplatnog roka neće znati da li ćete ugovorenu ratu doista i otplatiti ili nećete.

Brzi zajam na rate može imati doista različite varijante kada je dogovor oko otplate na stolu, a broj rata dogovarate prilikom sklapanja ugovora o pozajmljivanju novca.

Kome je namijenjen brzi zajam na rate

Brzi zajam na rate je namijenjen svima tko može zadovoljiti uvjete kreditora, onih koji daju brze zajmove na rate. Ukoliko davatelji brzih zajmova provjeravaju kreditnu sposobnost i uvjetuju odobravanje zajma dokumentacijom o stalnim primanjima, tada na primjer nezaposlene osobe, studenti teško da mogu dobiti brzi zajam kod takvih kreditora.

No, ukoliko kreditor na uvjetuje redovna primanja i ne provjerava kreditnu povijest i kreditnu sposobnost, tada je brzi zajam na rate dostupan svima. Osobe koje se nalaze u blokadi zbog neplaćanja drugih obaveza imaju šanse dobiti brzi zajam, kao i osobe koje su nezaposlene dulje vrijeme ili samo privremeno i potreban im je novac da prebrode trenutnu financijsku situaciju dok ne se ponovo zaposle.

Studenti koji nemaju stalan posao već preko studentskih udruženja obavljaju povremeno neke poslove, umirovljenici u kasnijim godinama, te umirovljenici sa malim mirovinama također imaju šansu dobiti brzi zajam koji će otplaćivati na rate u skladu sa njihovim mogućnostima i u skladu sa njihovim primanjima.

Brzi zajam na rate kako realizirati

Brzi zajam na rate ćete najbrže i najjednostavnije realizirati online preko web stranica banaka ili kreditnih tvrtki ovlaštenih za davanje zajmova. Nakon što pronađete odgovarajućeg kreditora čiji uvjeti će za vas biti najpovoljnija opcija koju možete pronaći, detaljno ćete proučiti što se od vas zahtjeva da bi vam brzi zajam bio odobrena.

Također ćete provjeriti na koliko rata možete dogovoriti otplatu zajma, jer postoje razne mogućnosti dogovaranja rata otplate zajma. U zahtjevu ćete osim svojih podataka, iznosa za brzi zajam na rate, navesti rok otplate i broj rata kojima želite otplaćivati pozajmljeni novac.

Zahtjev ćete poslati online i on ide odmah u obradu financijskim stručnjacima koji će vam se vrlo brzo povratno javiti na kontakt telefona ili maila koji ste naveli u svom zahtjevu za brzi zajam. Ukoliko zahtjev predajete na blagdan, neradni dan ili vikendom na povratnu informaciju ćete pričekati do prvog sljedećeg radnog rada, te tada možete i očekivati isplatu brzog zajma koji ste tražili.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb