Brzi zajam na osobnu

Brzi zajam na osobnu

Brzi zajam na osobnu za iznenadne financijske troškove

Htjeli mi sebi to priznati ili ne, bez novca ne možemo živjeti. On nam je potreban kako bi pokrili osnovne životne troškove i kako bi si priuštili određene luksuze. U današnjoj globalnoj situaciji, novac nam je svima potrebna više nego ikada prije. Razlog? Inflacija, rast cijena hrane i energenata, primanja koja nisu adekvatna troškovima života. I dok je većina nas postala stručna u kalkulacijama, važno je imati na umu da se nenadani troškovi mogu dogoditi. Što učiniti ako nas zadesi iznenadni financijski trošak a nemamo novaca?

Brzi zajam na osobnu iskaznicu nam može pomoći. Kako? Prvo je važno objasniti kako se ne radi o bankarskoj ponudi zajma i kako se ne morate brinuti za svoju kreditnu ocjenu/sposobnost. Brzi zajam na osobnu pripada u skupinu brzih zajmova koji se ostvaruju preko kreditnih agencija ili privatnih zajmodavaca. Što je zapravo brzi zajam? Riječ je o nenamjenskom obliku kreditiranja koji je karakterističan po svojem otplatnom planu. Naime, pošto je nenamjenski tip, možete ga iskoristiti za bilo koju financijsku potrebu bez objašnjavanja. Po roku otplate on može biti kratkoročnog ili dugoročnog oblika, ovisno o vašim mogućnostima vračanja.

Brzi zajam na osobnu i njegova jednostavna realizacija

Naučeni smo da je ostvarivanje kredita, zajmova i pozajmica poprilično težak proces ako se on vrši u bankama. Brzi zajam na osobnu se dobiva preko interneta, i za njegovo ostvarivanje dovoljna vam je preslika osobne iskaznice, tekućeg računa i platne liste. Brzi zajmovi su karakteristični po jednostavnoj prijavi i realizaciji, i upravo zato pripadaju u najtraženije financijske usluge današnjice. Kome se obratiti za brzi zajam na osobnu? Navedenu vrstu zajma najčešće nude kreditne agencije i ovlašteni zajmodavci.

Pretragu najboljih ponuda možete napraviti preko interneta, no preporučuje se da se ona odradi preko specijaliziranih web stranica kako bi se zaštitili mogućih prijevara. Što kada pronađete odgovarajuću ponudu? Potrebno je samo napraviti klik na “Posudi sada” i slijediti daljnje upute na stranici odabranog zajmodavca. Koji iznos je moguće posuditi? Navedeno će ovisiti od zajmodavca do zajmodavca, kao i činjenici da li prvi puta posuđujete novac na ovakav način ili ste redovan klijent. Ukoliko ste novi klijent, tada će vam se za prvi put odobriti manji iznosi zajma. Redovnim platišama se omogućuje veći iznos zajma.

Brzi zajam na osobnu uz minimalno birokracije

Kao što je navedeno, brzi zajam na osobnu se ostvaruje iz udobnosti vašeg doma. Sve što vam je potrebno je stabilna internet veza, i uređaj preko kojeg ćete se povezati na internet. Kako bi se ostvario brzi zajam na osobnu, potrebno je pripremiti presliku osobne iskaznice, presliku tekućeg računa i presliku zadnjih platnih lista. Uz navedeno, potrebno je odabrati visinu zajma i rok otplate, te popuniti online obrazac koji se sastoji od unašanja osobnih podataka. Koliko morate čekati na odobrenje zajma?

Nakon što ste svoji zahtjev poslali na obradu kod zajmodavca, on će vam se javiti u što kraćem mogućem roku. Da li se brzi zajam odobrava svakome? Odgovor je ne. Iako su najjednostavniji oblik u borbi protiv financijskih poteškoća, oni se ne odobravaju klijentima koji traže sumnjive iznose i koji se lažno predstavljaju. Odobravaju se klijentima koji su ispunili svoji zahtjev s točnim podacima, kao i onima koji traže iznose prema mogućnostima vračanja. Kada vam se isplata odobri, zajmodavac šalje ugovor na potpis, te se vrši isplata sredstava na vaš tekući račun.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb