Brzi krediti online

Brzi krediti online

Brzi krediti online, najbrže novčano rješenje na tržištu

Brzi krediti online su rezultat procvalog kreditnog tržišta. O čemu je zapravo riječ? Povećana potreba za novcem je zadnjih godina rezultiralo povećanjem kreditnog tržišta, točnije, njegovim ponudama. I dok brzi krediti online nisu nova vrsta financiranja, oni su u Hrvatskoj stekli popularnost tek u doba pandemije i recesije. Po čemu se navedeni krediti razlikuju od klasičnih, bankarskih oblika? Riječ je o manjim, nenamjenskim kreditima koji su dostupni svima, bez obzira na njihovu kreditnu sposobnost. Što to znači? Njihova nenamjenska priroda omogućuje korisniku da ga iskoristi za bilo kakvu financijsku potrebu, bez dodatnog opravdavanja zajmodavcu.

Odobravaju se bez dodatnih provjera klijenta, što znači da zajmodavcu nije bitno da li je klijent imao lošu kreditu prošlost ili da li je u dugovima ili ne. Oni će se odobriti svima onima koji dokažu kako imaju dovoljno velika financijska primanja za pokrivanje podignutog kredita. Tko sve može zatražiti navedeni brzi kredit? Brzi online kredit mogu zatražiti svi punoljetni građani koji imaju dokaz o redovitim mjesečnim primanjima i otvoren račun u banci. Riječ je o najpovoljnijoj opciji na kreditnom tržištu danas.

Brzi krediti online, rokovi otplate po mjeri klijenta

Neovisno o kakvom kreditu je riječ, svaki kredit ima svoji rok otplate u kojemu smo dužni vratiti posuđeni novac. Brzi krediti online nude klijentima mogućnost da si sami izaberu željeni iznos kredita, kao i rok otplate. I dok ćete često vidjeti kako se brze kredite naziva kratkoročnim kreditima, oni to mogu i ne moraju biti. Brze kredite najčešće uzimaju osobe koje ne žele dugoročne financijske obveze, što znači da se uzimaju manje svote novaca na kraći rok otplate. Koliko novaca možete zatražiti i na koji rok otplate? Brzi krediti online dolaze u iznosima od 75 do 4000 EUR, na rokove otplate od 15 dana do 18 mjeseci.

Naravno, navedeno može ovisiti od zajmodavca do zajmodavca. Kao novi klijent, ne ostvarujete pravo na posuđivanje 4000 EUR, već vam je granica određena na 400 EUR. Zašto? Na navedeni način zajmodavci žele vidjeti da li ćete biti uredan platiša ili ne. Prilikom drugog posuđivanja kredita nudi vam se mogućnost većih iznosa. Za što se najčešće posuđuju navedeni krediti? Brzi krediti se najčešće posuđuju za pokrivanje troškova, preuređenja, kupnju vozila, polaganje vozačkog, medicinske troškove, putovanja.

Brzi krediti online, brza prijava i brza isplata

Kao što im i samo ime govori, brzi krediti online su brzi prema načinu prijave i isplate. Gdje zatražiti navedeni kredit? Brzi kredit online možete zatražiti kod svake kreditne kuće ili ovlaštenog zajmodavca. Pretragu opcija možete izvršiti putem interneta, poželjno preko specijaliziranih web stranica koje se bave poslovanjem s legalnim zajmodavcima. Kada pronađete odgovarajuću ponudu, sljedeći korak je klik na “Posudi sada” i posjet web stranici zajmodavca. Brzi krediti online imaju istu proceduru za ostvarivanje. Na svakoj web stranici zajmodavca opisani su koraci koje je potrebno napraviti kako bi se realizirao željeni kredit.

Prvi korak se sastoji od odabira iznosa kredita i roka otplate preko kreditnog kalkulatora. Kreditni kalkulator vam ujedno računa i sve realne troškove kredita. Drugi korak se sastoji od ispunjavanja online zahtjeva s vašim osobnim podacima. Treći korak se odnosi na prilaganje dokumentacije (preslika osobne, tekućeg računa i zadnjih platnih listi). Četvrti korak je pristanak na uvjete poslovanja, i peti i finalni korak je slanje vašeg zahtjeva na obradu. Vaš zajmodavac će vam se povratno javiti u najkraćem roku mogućem. Prilikom odobrenja kredita, dužni ste potpisati ugovor nakon kojeg slijedi isplata na račun.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb