Brzi krediti bez jamaca

Brzi krediti bez jamaca

Brzi krediti bez jamaca što su

Brzi krediti bez jamaca su krediti do kojih možete doći na brz i jednostavan način bez da vas kreditor traži jamce, osobe koje će jamčiti za vašu urednu otplatu kredita. U današnje vrijeme je vrlo nezahvalno tražiti nekoga da vam bude jamac jer puno se ljudi time opeklo i otplaćuje tuđe kredite.

U situaciji kada je gospodarstvo nestabilno, nezaposlenost visoka, mogućnost gubitka zaposlenja velika mnogi koji dižu kredite nalaze se u vrlo neprivlačnoj situaciji ako izgube posao za za svoj kredit imaju jamca. Kreditor će bez odgode opteretiti jamca jer na to ima zakonsko pravo, a vi ne možete ništa u toj situaciji ako nemate primanja.

Ni vama ne bi bilo drago da vas netko traži da mu budete jamac jer nemate dovoljno novaca da otplaćujete tuđe kredite. U takvim situacijama mnoga su se prijateljstva i obiteljske veze ozbiljno narušile zbog jamstva i neredovite otplate kredite. Stoga brzi krediti bez jamaca su najbolje rješenje koje vas neće dovesti u nezgodnu situaciju.

Brzi krediti bez jamaca kome su namijenjeni

Brzi krediti bez jamaca su namijenjeni svima kome je kredit potreban. Jedini osnovni uvjet koji će većina kreditora tražiti jest da imate redovita primanja. Međutim postoje i kreditori koji za brze kredite neće ni to uvjetovati, te brze kredite možete dobiti i bez potvrde o zaposlenju ili dokazivanja da imate redovita primanja.

Ukoliko kreditor ne traži potvrde o zaposlenju, visini primanja, vaše platne liste tada su brzi krediti bez jamaca namijenjeni i nezaposlenima, studentima, blokiranima, umirovljenicima sa malim mirovinama i svim građanima čija je kreditna sposobnost narušena i kreditna povijest neuredna te su evidentirani kao neuredni platiše unutar bankovnih registara.

Dakle, ova vrsta kredita ovisno o kreditoru može doista biti namjenjena svima kome je brzi kredit uz jednostavnu i brzu realizaciju potreban. ovakvi brzi krediti naročito su popularni kada vam se dogodi neki iznenadni trošak koji morate riješiti a nemate novac potreban da biste to riješili, ali i ako vam je potreban novac za neko putovanje ili skuplji poklon.

Brzi krediti bez jamaca kako ih realizirati

Brzi krediti bez jamaca mogu se realizirati na nekoliko načina od kojih je najbrži online način. Ostali načini poput posjeta poslovnici banke ili kreditne tvrtke, te telefonskim putem oduzimaju i vrijeme, a i mogu prouzročiti neke dodatne troškove koje ne očekujete, naročito ako dogovarate putem telefona sa nepoznatom osobom kojoj ćete dati svoje osobne podatke i koja vam može promijeniti uvjete kao što su kamatne stope tokom otplate. Odlaskom u poslovnicu će te izgubiti dosta vremena jer će možda trebati otići nekoliko puta radi potpisivanja ugovora, pa možda čak i platiti naknadu za obradu kredita.

Brzi krediti bez jamaca koje dogovarate online su najbrži način i ujedno najjednostavniji način dobivanja brzog kredita. Sve što trebate je ispuniti zahtjev online i priložiti dokumente koji se od vas traže, dati svoje osobne podatke poput imena i prezimena, OIB, broj računa na koji želite da vam kredit dođe, definirati rok otplate prema visini rate za otplatu koju ćete moći uredno otplaćivati. Zahtjev ide odmah u obradu i proces odobravanja ovisi o tome da li kreditor provjerava vašu kreditnu sposobnost ili ne, te nakon toga slijedi odobravanje i isplata novčanih sredstava na vaš račun.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb