Cash expert

Cash expert

Što je Cash expert?

Cash expert je nebankarska financijska institucija koja posluje u Hrvatskoj, sa sjedištem u Barceloni. Njihova specijalnost je pružanje online digitalnih usluga u svijetu brzog kreditiranja. Trenutno u svojoj ponudi, Cash expert nudi zajmove u iznosima od 66,36 EUR do 2654,46 EUR s razdobljima otplate od 15 do 180 dana. Zahtjev za brzi zajam, kredit ili pozajmicu možete zatražiti sedam dana u tjednu, u bilo kojem trenutku. Kako se prijaviti za Expert zajam? Potrebno je posjetiti web stranicu navedenog zajmodavca i uz pomoć kreditnog kalkulatora odabrati željeni iznos i rok otplate.

Kreditni kalkulator će vam automatski izračunati sve troškove odabranog zajma, što znači da nema iznenadnih troškova koji se mogu pojaviti pri otplati. Riječ je o veoma transparentnom načinu poslovanja, što znači da je svaki klijent upoznat sa svojim zajmom, bez dodatnih sitnih slova. Za što se sve može zatražiti brzi zajam? Važno je naglasiti da su pozajmice, zajmovi i krediti nenamjenske prirode, što znači da se oni mogu iskoristiti za bilo koju potrebu, bez dodatnih pitanja sa strane zajmodavca.

Online apliciranje u Cash expert

Putem Cash expert web stranice ili mobilne aplikacije, u samo nekoliko klikova i minuta možete ostvariti brzi zajam u iznosu do 2654,46 EUR. Navedeni zajmodavac danas pripada među lidere na financijskom tržištu koje nudi brze opcije kreditiranja, a navedeno potvrđuje i veliki broj zadovoljnih klijenata. Kako zatražiti brzi zajam? Kako bi došli do novca putem Cash expert-a ne morate odlaziti u poslovnicu, već cijeli postupak možete obaviti preko interneta, na siguran i pouzdan način. Isplata vašeg traženog zajma se vrši isti dan, ili unutar 24 sata. Da bi ostvarili odobrenje navedenog zajmodavca, od vas se očekuje da priložite sljedeće:

Osnovnu dokumentaciju, fotografiju koja prikazuje vaše lice, broj tekućeg računa s vidljivim IBAN-om, izvod tekućeg računa i platne liste od zadnja dva mjeseca. Navedeno vrijedi samo za nove klijente. Podnošenje vašeg zahtjeva je sasvim jednostavan proces koji traje svega par minuta. Nakon što se odlučite koji iznos zajma vam je potreban, i koji rok otplate, možete nastaviti s daljnjom prijavom. Potrebno je kliknuti na opciju registracije i zajmodavac će vam na mail adresu proslijediti verifikacijski link koji je potrebno otvoriti. Sjedeći korak se sastoji od ispunjavanja online obrasca za zahtjev. Nakon što ste ispunili sve što se od vas traži, zahtjev šaljete zajmodavcu koji će vam se povratno javiti što prije.

Cash expert prednosti i nedostaci

Brojni klijenti su pozitivno ocijenili svoje Cash expert iskustvo, što nam daje do znanja da je riječ o povjerljivom zajmodavcu. Koje su prednosti, a koji nedostaci Cash expert-a? Prednosti su sljedeće: Brojni zadovoljni klijenti, minimalni uvjeti koji su potrebni za podnošenje zahtjeva, isplata koja je prisutna samo u nekoliko minuta nakon odobrenja, transparentno poslovanje koje jasno navodi dodatne troškove, brza online realizacija bilo kada i bilo gdje, klijenti mogu pozajmiti do 2654,46 EUR na rok otplate do 180 dana – što je svakako veći iznos nego kod bilo kojeg drugog zajmodavca.

U nedostatke ubrajamo sljedeće: Veće kamate, ne postoji fleksibilnost pri otplati – što znači da ako kasnite s ratom da ćete snositi novčanu kaznu, prijava i potvrda se mogu vršiti preko sms poruke, obrada traženog zajma se dodatno naplaćuje. Uzevši u obzir sve prednosti i nedostatke navedenog zajmodavca, morate se zapitati da li je ovo odgovarajuć zajmodavac za vas. Važno je naglasiti kako nikako ne bi trebali uzimati zajam ako niste sigurni u njegov povrat. Ostale informacije o usluzi navedenog zajmodavca možete pronaći na službenoj web stranici.

Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4.000 EUR

EKS max
7,26%

Što kažu zadovoljni klijenti?

"Ovo je jedan od najboljih načina da dođete do novaca brzo ali i sigurno. Došao sam do vas preko preporuke, sada ja vas dalje preporučujem."

Manuel T.
Crikvenica

"Vaša sam korisnica zadnjih 5 godina i u tom periodu ste mi pomogli nebrojeno puta, a ono što je bitno nikada nisam s vama imala niti jedan problem."

Vlatka P.
Zagreb

"Svi zaposlenici s kojima sam ostvario kontakt su vrlo ljubazni i pristupačni. Komunikacija je uvijek vrlo pozitivna i to je razlog zašto ću se vratiti opet."

Dubravko L.
Popovača

"Iznenadila sam se kako se lagano prijaviti i to preko mobitela. Novac mi je kroz sat i pol već bio na računu, a ja sam krenula trošiti."

Barbara D.
Zagreb